Festival Jij & Ik - Werkgevers bijeenkomst Brood op de plank

Door: Michal van Dantzig 12-6-2018

Categorieën
:
Archief,

 

Vrijdag 8 juni tijdens het 3 daagse festival Jij & Ik in het Amsterdamse Bos, was een werkgevers-bijeenkomst georganiseerd door Ons Tweede Thuis in samenwerking met AM Match en Roads.

Tijdens de bijeenkomst 'Brood op de plank' vertelden 2 enthousiaste werkgevers, en net zo enthousiaste medewerkers (met een arbeidsbeperking), over de succesvolle arbeidsrelatie. Hoe blij ze met elkaar zijn, en wat het betekent in positieve zin voor de medewerker en voor de organisatie.

Deborah, werkzaam als receptioniste bij het Amsterdamse Bos Beheer sinds december 2017, vertelde heel mooi hoe dit de perfecte baan voor haar is. De reden dat zij het podium opgaat is dat zij ambassadeur wil zijn. Zodat haar voormalige collega's, nu nog werkzaam bij AM-Match, ook een leuke baan vinden bij een reguliere organisatie.

En buiten was het festival, dat direct een associatie opriep met De Parade, in volle gang. Blije gezichten van kinderen en volwassenen met een beperking, samen met hun familie en verzorgenden. Leuke attracties zoals een silent disco en een professionele kadowinkel met kunst en handgemaakte producten. Elk product draagt het naamkaartje van de maker. Veel hebbedingen en voor een prijs dat je denkt 'neem ik mee'. Ik ging naar huis met een prachtig houten vogelhuis, een potje geluk en heel veel blije gezichten op mijn netvlies.

Michal van Dantzig

Klik hier voor een impressie, de website Jij &  Ik festival

blog_image:article_winwin_15288145305b1fdbc2ca133.jpg:end_blog_image