Uitnodiging aan werkgevers 'meet en greet met arbeidsbeperkte werkzoekenden'

Door: Michal van Dantzig 2-5-2016

Categorieën
:
Archief,

WinWinWerkt is vanuit MKB-Amsterdam 'Ambassadeur van het Sociaal Akkoord Groot-Amsterdam'.

Vanuit deze rol attenderen wij werkgevers op een bijzonder evenement dat zal plaatsvinden 13 juni a.s in de regio Groot Amsterdam. Het wordt een grootschalig en gezellig evenement dat aandacht vraagt voor de 125.000 banen afspraak in het landelijke Sociaal Akkoord.

Werkgevers zijn van harte welkom op de 'meet en greet' om in contact te komen met gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Lees hieronder de uitnodiging van de organisatie en waar je je kan aanmelden.

Ben je werkgever en vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk, dan mag je dit niet missen. En dat een inclusieve arbeidsorganisatie veel voordelen biedt, willen wij extra onder je aandacht brengen.

Hier kan je een indruk krijgen van het talent van deze werkzoekenden... Talentenprofielen reintegratie-werkzoekenden. Belangstelling voor een kandidaat? Laat het ons weten... contact.

Inclusieve organisatie vanuit intrinsieke motivatie

Een inclusieve arbeidsorganisatie biedt werk aan mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn mensen die verminderd arbeidsvermogen hebben (arbeidsbeperkten) maar ook mensen die lange tijd werkloos zijn of mensen die vanwege ziekte lange(re) tijd niet hebben gewerkt.

Een inclusieve organisatie neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en is zich tevens bewust dat het in dienst hebben van deze mensen veel voordelen biedt. Voordelen zoals...

 

Uitnodiging van de organisatoren 'meet en greet met arbeidsbeperkte werkzoekenden'

blog_image:winwin_1462188257572738e121768.png:end_blog_image

Geachte werkgever,

Zoals u waarschijnlijk al weet is op 1 januari 2015 in het Sociaal Akkoord afgesproken dat werkgevers en de overheid gezamenlijk 125.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan werk zullen helpen.

Dit gaan we samen vóór 2026 realiseren.

Het Werkgevers Service Punt Groot-Amsterdam , de 99 van Amsterdam en Onbeperkt aan de slag, geven samen een positieve impuls aan deze afspraak door de organisatie van een groot evenement op 13 juni 2016.

Wellicht dat u als werkgever al mensen in dienst heeft met een arbeidsbeperking. Of bent u een werkgever die gelooft in inclusief ondernemen en vindt u ook dat uw personeelbestand een afspiegeling behoort te zijn van de maatschappij?

Omdat het van belang is dat werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking elkaar makkelijk vinden organiseren we op 13 juni op drie verschillende locaties in de regio Groot- Amsterdam meet en greets.

Wilt u werkzoekenden met een arbeidsbeperking ontmoeten, in gesprek gaan met ze, kijken wat de mogelijkheden zijn? Kom dan naar één van de meet en greets op 13 juni 14.00-17.00 uur

Op de volgende locaties zullen deze meet en greets plaatsvinden:


Via de website www.grootsamsterdam.nl  kunt u zich aanmelden. U ontvangt van ons direct een bevestiging en er zal persoonlijk contact met u worden opgenomen.

Er zijn voor u als werkgever geen kosten aan verbonden, u hoeft geen grote stands mee te nemen, uw aanwezigheid is voldoende.

Zorg dat u erbij bent op 13 juni en noteer de datum alvast in uw agenda?

Met een groet,

Robbie Verwei, directeur a.i. WSP Groot Amsterdam

Saskia Rosmalen, directeur Onbeperkt aan de Slag

Martha Horvers, projectmanager 99 van Amsterdam

Voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking

Ben je werkzoekend en heb je een arbeidsbeperking, dan wordt je door de organisatie uitgenodigd om deel te nemen aan de Meet en Greet. Dit is een flyer met meer informatie...  Werkzoekenden Meet en Greet Amsterdam 13062016.