Work2Move - Gratis voor werkzoekenden in Amsterdam

Door: Michal van Dantzig 11-1-2015

Categorieën
:
Archief,

Ben jij woonachtig in Amsterdam en ben jij op zoek naar werk? Doe dan mee!

Het wordt weer lente en binnenkort gaat de 5e editie van Work2Move van start.

Het lijkt nu misschien onmogelijk 'minimaal 3 kilometer kunnen hardlopen over 12 weken'. Maar als je je inschrijft voor de Work2Move en je het programma volgt, haal je in 12 weken tijd echt de eindstreep. Naast dat je dan super trots zal zijn, levert hardlopen je nog meer voordelen op. Om er een paar te noemen: meer conditie, betere concentratie, beter omgaan met stress en meer zelfvertrouwen.

Wat heb je nodig?


Het programma Work2Move


Gratis voor werkzoekenden in Amsterdam

Doordat Work2Move gesubsidieerd is, kan het programma gratis worden aangeboden. Het is daarom een eis dat je woonachtig bent in Amsterdam en de commitment hebt om de eindstreep (12 weken) te halen. Na inschrijving ontvang je een uitnodiging voor de 1e training. In de uitnodiging staat het adres, de naam van de trainer en het tijdstip waarop de training start.

Aanmelden

Ben je werkzoekend en woon je in Amsterdam? Wil je je aan je fysieke en mentale gezondheid werken in een gezellig en elkaar motiverend team? Meld je dan aan en / of attendeer je werkzoekende vrienden, buren en kennissen pp Work2Move die in april start in verschillende stadsdelen. Stuur een mail naar contact@winwinwerkt.nl en vermeld daarin dat je mee wilt doen aan Work2Move +  je naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

De groep enthousiaste werkzoekenden die in het najaar van 2014 de eindstreep haalde na de training Work2Move. Onder hen Maria die aan WinWinWerkt mailde omdat zij weer een baan had gevonden 'Verder heb ik deelgenomen aan Work2Move. Ik heb inmiddels 5 km gelopen en blijf dat doen. Bedankt voor deze waardevolle tip. Heb er nu leuke hardloopmaatjes/contacten bij gekregen!'


blog_image:winwin_142098446154b2808dceb1e.jpg:end_blog_image