Gerrit Jan neemt afscheid van WinWinWerkt

Door: Michal van Dantzig 29-9-2022

Categorie├źn
:
65plus Werkt, WinWinWerkt nieuws,

Aan alles komt een eind, ook aan een hele fijne samenwerking. Na meer dan 6 jaar verbonden te zijn geweest aan WinWinWerkt gaat Gerrit Jan stoppen.

In 2016,  toen WinWinWerkt franchisenemers zocht, heeft Gerrit Jan zich aangesloten. Hij was toen al gepensioneerd met een indrukwekkende loopbaan achter zich als gemeentesecretaris, directeur van een gerechtelijke organisatie en directeur in de intramurale zorg. Dus het is niet zo gek dat hij voor WinWinWerkt het label 65plus Werkt ging vertegenwoordigen, met zichzelf als boegbeeld.

Het leuke van Gerrit Jan is dat hij altijd weer nieuwe uitdagingen wil aangaan. De uitspraak van Pipi Langkous 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan' is zeker op hem van toepassing. Zijn optimistische kijk en doorzettingsvermogen kenmerkt hem volledig. Ook nu nog bruist bij van energie en zin om nieuwe dingen aan te pakken. Inmiddels is Gerrit Jan 74 jaar, wat je hem overigens niet zou geven.

De vele relaties die hij heeft gemaakt in deze 6 jaar stellen we hiermee op de hoogte. Gerrit Jan kan je bereiken via zijn Linkedin profiel.

Vanmiddag hebben we met een gezellige lunch onze samenwerking afgesloten. We hebben elkaar met bloemen bedankt.

Heel veel dank Gerrit Jan en zeker tot ziens,

Michal.

PS. Hieronder een aantal artikelen waarin Gerrit Jan als boegbeeld voor werkende gepensioneerden.

Old Passioned 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'

Interview Asser Courant 'AOW'ers koppelen aan werkgevers'

Sweet Seventy Magazine - Werken is leuk als het niet meer moet

blog_image:article_winwin_16644629306335b052e08aa.jpg:end_blog_image