MKB-Amsterdam 'de belangenbehartiger van het bedrijfsleven in Amsterdam'

Door: Michal van Dantzig 24-9-2015

Categorie├źn
:
Archief,

WinWinWerkt is sinds 1 januari 2015 partner van MKB-Amsterdam. Dit partnerschap helpt ons bij de ontwikkeling van WinWin-WerkWeb (onderdeel van WinWinWerkt). Wij zien het partnerschap daarom vooral als een elkaar versterkende samenwerking.

Als partner nemen wij duidelijk waar dat MKB-Amsterdam de belangenbehartiger is van Amsterdamse ondernemers in zowel de lokale als landelijke politiek. Naast belangenbehartiging inspireert en informeert MKB-Amsterdam de aangesloten bedrijven bij alle aspecten van het ondernemen. 

Ook bij het realiseren van een goed functionerende arbeidsmarkt, waar werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden, speelt MKB-Amsterdam een actieve rol. Zo is MKB-Amsterdam o.a. mede-initiatiefnemer van de samenwerking 'Ambassadeurs Sociaal Akkoord' in de regio Groot Amsterdam.

En last but not least...  MKB-Amsterdam verbindt ondernemers met elkaar o.a. tijdens de gezellige evenementen voor haar leden. Bekijk de Event agenda.

blog_image:winwin_1448305860565364c433c39.png:end_blog_image

Ambassadeurs Sociaal Akkoord Amsterdam

In Amsterdam hebben een aantal organisaties (o.a. gemeente Amsterdam en MKB-Amsterdam) en bedrijven (o.a. 99 van Amsterdam) zich verenigd om, in samenwerking, breed uit te dragen dat iedereen een kans (plek) verdient op de arbeidsmarkt. Gezamenijk willen wij een bijdrage leveren zodat de doelstellingen van het Sociaal Akkoord (125.000 banenafspraak) worden gehaald. MKB-Amsterdam heeft WinWinWerkt gevraagd om Ambassadeur te worden. Wij sluiten ons graag aan bij deze samenwerking met ons nieuwe initiatief WinWin-WerkWeb.

Op dit moment wordt een mega evenement voorbereid waarbij concrete 'plaatsingen' van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een arbeidsbeperking 'op een goed passende werkplek' centraal staan en worden gerealiseerd. Later meer...