WinWinWerkt partner van MKB-Amsterdam - Uitnodiging Lenteborrel 17 maart

Door: Michal van Dantzig 17-2-2015

Categorieën
:
Archief,

WinWinWerkt is partner geworden van MKB-Amsterdam. Hier zijn wij best wel een beetje trots op. Maar vooral hebben wij grote waardering voor de versterkende samenwerking die hiermee gepaard gaat. MKB-Amsterdam verbetert het Amsterdamse ondernemersklimaat door middel van belangenbehartiging, evenementen, netwerken, ledenservice en ledenvoordeel.

Het partnerschap is begonnen met dat WinWinWerkt voor MKB-Amsterdam een gepensioneerde ondernemer heeft geworven voor de vacature van accountmanager en ledenwerver. Hieronder lees je de referenties die wij ontvingen van onze opdrachtgever Ellen Jacobs en kandidaat Anique Wiggemansen. 

'WinWinWerkt heeft MKB-Amsterdam zeer klantgericht en adequaat geholpen bij de vervulling van een niet voor de hand liggende vacature. Echt heel goed!'
Ellen Jacobs, directeur MKB-Amsterdam

'De persoonlijke aanpak, de hulp en assistentie bij de afwikkeling tijdens en na het vinden van een baan heb ik als bijzonder prettig ervaren.'
Anique Wiggemansen, Zandvoort

Lenteborrel MKB-Amsterdam 'Geld om te ondernemen' 17 maart in Theater Amsterdam

Ben je ondernemer, dan nodigen wij je graag uit voor de Lenteborrel die MKB-Amsterdam in samenwerking met de Rabobank Amsterdam organiseert 17 maart 2015 in Theater Amsterdam. Het thema is 'Geld om te ondernemen'. Interessante sprekers vertellen over hedendaagse financieringsvormen. Aansluitend is een gezellige borrel. Bekijk het programma en meld je aan... Lenteborrel MKB-Amsterdam.

En als je de kans krijgt maak dan kennis met Anique. Of vooraf via Linkedin.

blog_image:winwin_142426057654e47de0cfb0a.jpg:end_blog_image