WinWinWerkt sponsort TEDxAmstelveen

Door: Michal van Dantzig 5-3-2019

Categorieën
:
Archief,

14 april a.s. is de 2e editie van TEDxAmstelveen. WinWinWerkt is trotse sponsor van dit lokale evenement met wereldse allure.

TED is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers en partners die geloven in de kracht van het verspreiden van ideeën via TED talks. TED talks zijn korte, goed voorbereide, inspirerende presentaties van maximaal 18 minuten. Dit is genoeg tijd om serieus een onderwerp te bespreken en kort genoeg om de aandacht vast te houden. De onderwerpen zijn divers en gevarieerd, van onderwijs, nieuwe technologien, kunst tot sport. Om het bereik van goede ideeën te vergroten worden alle talks opgenomen en zijn via TED beschikbaar.

TED talks Amstelveen

Lokale mensen in Amstelveen geven een TED talk over hun 'waardevolle idee'. Het zijn niet zomaar ideeën. Een TED talk is altijd over 'ideas worth spreading!'

De TED talk sprekers worden geselecteerd uit een groot aantal aanmelders.  Vervolgens worden ze getraind en gecoacht bij het aanscherpen van hun TED talk zodat het een inspirerende TED talk wordt waarin toehoorders worden meegenomen en enthousiast worden gemaakt voor het idee. Zo worden de 'Ideas worth spreading' verder gebracht.

Lees meer over het komende event en de sprekers op TedXAmstelveen.

blog_image:article_winwin_15517936125c7e7dccd0c91.jpg:end_blog_image