Workshop NLP voor werkzoekenden in Amstelveen

Door: Michal van Dantzig 19-5-2015

Categorieën
:
Archief,

Women in Between Jobs in Amstelveen organiseert voor vrouwelijke werkzoekenden een NLP workshop voor werkzoekenden.

NLP geldt al jaren als één van de succesvolste methodieken op het gebied van effectieve communicatie en gedragsverandering. Doel van de workshop is inzicht krijgen in hoe communicatie werkt en hoe dat van invloed is op ons gedrag. Als je bewust wordt van het proces van communiceren kun je dit effectiever gaan inzetten op die momenten dat je het nodig hebt. Denk aan bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken, conflictsituaties, als je meer op één golflengte met de ander wilt komen, en nog veel meer.

Datum en tijdstip: Dinsdag 26 mei aanvang 13.30 en eindtijd 15.00 uur.

Locatie: MOC – buurtkamer, Lindenlaan 75, 1185 LC Amstelveen.

Deelname is gratis, koffie en thee kosten 1 euro.

Wil je deelnemen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@womeninbetweenjobs.nl.

De NLP workshop wordt gegeven door Anja de Die. Anja is internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach en eigenaar van Coaching en Trainingspraktijk INZICHT-IN-ZICHT. Zij geeft verschillende trainingen en coaching aan vrouwen. Haar missie is om vrouwen in hun kracht te brengen en ze te inspireren om het leven in volle potentie te leven in hun verschillende rollen als man/vrouw, werkgever, - nemer, ondernemer, partner, ouder etc. Haar trainingen zijn ontstaan vanuit eigen positieve ervaringen met o.a. de NLP methodiek én vanuit passie en enthousiasme. Meer informatie: www.inzicht-in-zicht.nl.

Women in between jobs is een netwerkgroep voor vrouwen uit Amstelveen en omstreken die op zoek zijn naar werk. Wij komen elke 2e en 4e dinsdag van de maand van 13.30 – 15.00 u. bij elkaar in een informele sfeer om ervaringen te delen, en van elkaar te leren. Regelmatig nodigen we sprekers uit. Meer informatie: www.womeninbetweenjobs.nl/.