Radiocommercial WinWinWerkt op BNR nieuwsradio

Door: Michal van Dantzig 20-3-2017

Categorieën
:
WinWinWerkt nieuws,

 

WinWinWerkt heeft het opnemen van een reclamecommercial gewonnen tijdens een bijeenkomst van de BNR Businessclub. Donderdag 30 maart is de radiocommercial 6 keer keer te horen op BNR nieuwsradio (06:27 - 09:43 - 13:13 - 14:57 - 16:27 - 18:57). Dit is alvast een voorproefje.

Wij willen een aantal mensen en organisaties bedanken...

Bedankt José Boesten en Petra Vlierman van Tomeloos!

Wat een geweldig aanbod van jullie om mee te denken over de boodschap. En vervolgens hielpen jullie mij bij het aanscherpen van de tekst. Jullie input is grandioos en heeft tot dit resultaat geleid. En 'en passant' gaven jullie ook nog waardevolle feedback op onze homepage. Dit hebben we direct overgenomen.

Jullie zijn toppers in communicatie. En ik wil iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij het reclamebureau dat telkens weer het erepodium haalt bij het klanttevredenheidsonderzoek van de communicatiebranche. www.tomeloos.com.

blog_image:article_winwin_149002431758cff77dd5f6f.jpg:end_blog_image

 

Bedankt André van BNR nieuwsradio!

Voor je vakmanschap en perfectie om deze gewonnen reclamecommercial tot een succes te maken. Jouw feedback op mijn stemintonatie en het uitkiezen van de juiste muziek erbij. En vervolgens dat tot een 30 seconden reclamespot transformeren. Top! 

Bedankt BNR Businessclub!

Voor het organiseren van deze inspirerende bijeenkomsten met Harm Edens als presentator. En dan elke keer deze waardevolle prijs beschikbaar stellen.

Ondernemers,  ik kan jullie van harte aanraden om deze sfeervolle en leerzame bijeenkomsten bij te wonen. Lees meer... BNR Businessclub bijeenkomsten.

Bedankt publiek van de BNR Businessclub!

Dankzij jullie harde applaus voor Michal heeft WinWinWerkt deze prijs gewonnen. Wellicht wint jouw bedrijf de volgende keer. Wel de vraag 'origineel' beantwoorden bij binnenkomst. Veel succes! Lees meer over de bijeenkomst... WinWinWerkt wint reclamespot op BNR nieuwsradio.

Bedankt MKB-Amsterdam en MKB-Nederland!

Dankzij de samenwerking tussen MKB-Nederland en BNR Businessclub kunnen de leden van MKB-Nederland en MKB-Amsterdam deze inspirerende bijeenkomsten kosteloos bijwonen. Ben je geen lid dan betaal je €85,00. Nog steeds de moeite waard, maar zonder kosten vinden de meeste ondernemers toch leuker. Een goede deal maken wij graag. Lees meer over MKB-Amsterdam.

Bedankt Michel Hoetmer van SalesQuest!

Michel was één van de salesexpert tijdens die door Harm Edens werd geinterviewd en tips gaf over salesvaardigheden. Toen ik de BNR spot won, bood Michel mij als extra prijs aan het zonder betaling deelnemen aan de training Effectiever Acquireren van SalesQuest.

Dit is de testimonial die ik aan Michel gaf na de training. 'Onlangs volgde ik de training Effectiever Acquireren bij Michel Hoetmer van SalesQuest. De training heeft mij een waardevol inzicht gebracht en wel de volgende... Neem de prospect mee in zijn 'proces van bewustwording van het probleem en gevolgen ervan'. Dat doe je door de juiste vragen te stellen. Je aanbod van 'de oplossing voor het probleem' stel je zo lang mogelijk uit. Eigenlijk wacht je tot de prospect er impliciet zelf om vraagt. Zelf ben ik geneigd om in oplossingen te denken en dan, in een te vroeg stadium, voor de klant te gaan denken. Behalve dit belangrijke inzicht kreeg ik praktische tips en handige tools. En het boek 'Maak van de telefoon je vriend'. Dit ben ik nu met veel plezier aan het lezen. Een mooie aanvulling op de training. Ik kan iedereen die niet succesvol is in acquireren deze training aanbevelen.'

Michal van Dantzig

Reacties

Door: Anne | VoiceCowboys Radioreclame 13-8-2018 14:51
Onderwerp:
Hi Michal, wat ik me afvroeg bij het lezen van deze blog is of je effect hebt gemerkt van de radiocommercial. Gewoon even nieuwsgierig naar als iemand 'uit het veld' :). Grt, Anne van Heerdt
Door: Jan Kramps 21-3-2017 12:28
Onderwerp:
Michal, nogmaals om harte. Goede spot, duidelijke boodschap. Complimenten voor jou en voor BNR