Women in between jobs – bijeenkomst 13 januari 2015 Amstelveen

Door: Michal van Dantzig 10-1-2015

Categorieën
:
Archief,

Dinsdag 13 januari 2015 houdt WinWinWerkt een presentatie tijdens de bijeenkomst voor ‘Women in between jobs’. De bijeenkomst vindt plaats in De Buurtkamer van wijkcentrum MOC in Amstelveen van 13.30 tot 15.uur.

Wij zullen de deelnemers o.a. vertellen over Cirkel van betrokkenheid en de Cirkel van invloed en tips en advies geven die voor mensen die werk zoeken interessant zijn. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen over alle aspecten die jou als werkzoekende bezighoudt.

Women in between jobs is een initiatief dat gestart is in Amstelveen. Elke 2e en 4e dinsdag van de maand is er een netwerkbijeenkomst waar men elkaar helpt en geholpen wordt door deskundigen met hun CV of andere aspecten om succesvoller te solliciteren. Soms is er een spreker. Dinsdag 13 januari 2015 is dat WinWinWerkt.

Vrouwen die zonder werk zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen. Zowel aan de bijeenkomst van 13 januari als latere bijeenkomsten. Je moet jezelf wel even aanmelden! Dat kan via de website van Women in Between Jobs.

De presentatie in prezi kan je hier zien.

En dit zijn de 15 tips waar wij de deelnemers op attendeerden.... Loopbaan en sollicitatietips.

Reacties

Door: Michal 14-1-2015 19:13
Onderwerp:

Het was een bijzonder geslaagde bijeenkomst met in totaal meer dan 20 vrouwen. De vragen die werden gesteld en de meningen en gedeelde ervaringen zijn zeer waardevol.

De presentatie in prezi kan je bekijken. Zie het blog.