U bent hier: Home > Werkzoekers > Werkzoekers inschrijven

Inschrijven

U gaat zich aanmelden als werkzoekende. Als u kiest voor de optie 'Gebruik mijn CV om het formulier in te vullen' om u aan te melden, dan wordt uw profiel voor een groot deel ingevuld. Met een compleet ingevuld profiel kunnen wij u beter van dienst zijn bij het vinden van een passende functie.

Vult u de vragen en in het bijzonder de vragen 'Profielschets en gewenste functies' zorgvuldig in! Dit is voor onze bemiddeling van belang. Wij verzoeken u kennis te nemen van onze werkwijze en attenderen u graag op Tips voor werkzoekenden.

U ontvangt automatisch een email met uw inlogcode. Hiermee kunt u inloggen en uw profiel aanpassen.

Personalia

Vul in de velden hieronder uw persoonlijke gegevens zo compleet mogelijk in. Het stelt ons in staat om snel contact met u op te nemen. Inschrijvingen zonder contactgegevens nemen we niet in behandeling.
Vul uw correcte e-mailadres in, deze zal gebruikt worden als gebruikersnaam
Geef hier een opsomming van eigenschappen en vaardigheden die jou kenmerken / Give here a list of characteristics and skills that characterize you.
Geef hier een opsomming van functies die je zoekt./ Enter a list of jobtitles you are looking for here.
Wil je gevonden worden door werkgevers met je anonieme profiel? / Do you want to be found by employers with your anonymous profile?
Geef in maximaal 7 woorden aan wie je professioneel bent / Give in a maximum of 7 words who you are professionaly.
PDF, doc, docx, rtf wordt geaccepteerd / PDF, doc, docx, rtf is accepted
Je pasfoto is gewenst. Het is niet verplicht. Maximaal 500 kb / Your photo is desired. It is not mandatory. Up to 500 kb.
PDF, doc, docx, rtf wordt geaccepteerd / PDF, doc, docx, rtf is accepted.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
355 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
294 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
586 bekeken | 0 reacties