U bent hier: Home > Kandidaten > Aanmelden bij WinWinWerkt.nl

Inschrijven

U gaat zich aanmelden als werkzoekende. Als u kiest voor de optie 'Gebruik mijn CV om het formulier in te vullen' om u aan te melden, dan wordt uw profiel voor een groot deel ingevuld. Met een compleet ingevuld profiel kunnen wij u beter van dienst zijn bij het vinden van een passende functie.

Vult u de vragen en in het bijzonder de vragen 'Profielschets en gewenste functies' zorgvuldig in! Dit is voor onze bemiddeling van belang. Wij verzoeken u kennis te nemen van onze werkwijze en attenderen u graag op Tips voor werkzoekenden.

U ontvangt automatisch een email met uw inlogcode. Hiermee kunt u inloggen en uw profiel aanpassen.

Personalia

Vul in de velden hieronder uw persoonlijke gegevens zo compleet mogelijk in. Het stelt ons in staat om snel contact met u op te nemen. Inschrijvingen zonder contactgegevens nemen we niet in behandeling.
Vul uw correcte e-mailadres in, deze zal gebruikt worden als gebruikersnaam
If not the Netherlands, mention country as well.
Meerdere keuzes mogelijk / multiple choices possible
Aantal uur per week. Geef minimum en maximum aan door middel van meerkeuze.
Geef hier een opsomming van eigenschappen en vaardigheden die jou kenmerken / Give here a list of characteristics and skills that characterize you.
Geef hier een opsomming van functies die je zoekt./ Enter a list of jobtitles you are looking for here.
Wil je gevonden worden door werkgevers met je anonieme profiel? / Do you want to be found by employers with your anonymous profile?
Van toepassing indien vorige vraag 'JA'. Geef in maximaal 7 woorden aan wie je professioneel bent / Relevant in case pf previous question 'YES'. Give in a maximum of 7 words who you are professionaly.
PDF, doc, docx, rtf wordt geaccepteerd / PDF, doc, docx, rtf is accepted
WinWinWerkt neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Op deze pagina staat het privacy reglement van WinWinWerkt (“Privacy Reglement”). We raden je aan dit Privacy Reglement aandachtig door te nemen.
Ja
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Job search agent
Maak een Job search agent aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Meer zoekopties
Recente artikelen
op16-9-2018 21:32
8 bekeken | 0 reacties
op8-9-2018 14:26
350 bekeken | 0 reacties
op16-8-2018 14:16
111 bekeken | 0 reacties
op15-8-2018 14:24
202 bekeken | 0 reacties
op13-8-2018 15:24
140 bekeken | 0 reacties