U bent hier: Home > Werkzoekers > Werkzoekers inschrijven

Inschrijven

U gaat zich aanmelden als werkzoekende. Als u kiest voor de optie 'Gebruik mijn CV om het formulier in te vullen' om u aan te melden, dan wordt uw profiel voor een groot deel ingevuld. Met een compleet ingevuld profiel kunnen wij u beter van dienst zijn bij het vinden van een passende functie.

Vult u de vragen en in het bijzonder de vragen 'Profielschets en gewenste functies' zorgvuldig in! Dit is voor onze bemiddeling van belang. Wij verzoeken u kennis te nemen van onze werkwijze en attenderen u graag op Tips voor werkzoekenden.

U ontvangt automatisch een email met uw inlogcode. Hiermee kunt u inloggen en uw profiel aanpassen.

Personalia

Vul in de velden hieronder uw persoonlijke gegevens zo compleet mogelijk in. Het stelt ons in staat om snel contact met u op te nemen. Inschrijvingen zonder contactgegevens nemen we niet in behandeling.
Vul uw correcte e-mailadres in, deze zal gebruikt worden als gebruikersnaam
Geef hier een opsomming van eigenschappen en vaardigheden die u kenmerken.
Geef hier een opsomming van functies die u zoekt.
Je kunt hier je motivatiebrief uploaden, vermeld dit bij de motivatievraag.
Wilt u deelnemen aan de Talenten Etalage ? Uw talentenprofiel wordt anoniem, dus zonder uw identiteit/herkenbaarheid, getoond in de Talenten Etalage. Deelname is gratis en vergroot uw kans op werk.
Als u 'ja' heeft gezegd bij deelnemen aan Talenten Etalage. Geef in maximaal 5 woorden aan wie u professioneel (beroep) bent.
PDF, doc, docx, rtf wordt geaccepteerd.
Uw pasfoto is gewenst. Het is niet verplicht. Maximaal 500 kb.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Kandidaten zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op1-1-2018 14:28
100 bekeken | 0 reacties
op29-12-2017 9:27
164 bekeken | 0 reacties
op25-12-2017 14:12
298 bekeken | 0 reacties
op5-12-2017 16:34
323 bekeken | 0 reacties