65plus Werkt - Gepensioneerde Installateur Gas CV Water  (WIMD00316)
Categorie
Bouw - Ambachten
Locatie
Amstelveen
Regio
Noord Holland
Heb je ervaring met loodgieterswerkzaamheden of als CV monteur?

Dan heeft WinWinWerkt een parttime baan voor je als Installateur Gas CV en Water bij een klein en innovatief installatiebedrijf in Amstelveen.

Het is een functie voor 16- 24 uur per week, werkdagen en uren varieren. De baan staat open als je deze flexibiliteit kan bieden. 50plus en gepensioneerden zijn zeer welkom.

In deze functie wordt je onderdeel van een klein team van betrokken medewerkers. Zij hebben behoefte aan een zelfstandig werkende, initiatiefrijke collega die op flexibele basis beschikbaar is voor de lange(re) termijn.

De functie houdt in dat je zelfstandig het burgerwerk doet bij particulieren. Een bedrijfsauto en gereedschappen worden beschikbaar gesteld. De werkzaamheden omvatten o.a.

 • Het onderhoud van CV ketels en het verhelpen van storingen.
 • Kranen vervangen.
 • Lekkages opsporen en verhelpen.
 • In eerste instantie ligt er een opruimklus van het magazijn op je te wachten. Deze klus ga je samen met de eigenaar klaren.


Jouw ervaring wordt zeer gewaardeerd en het is fijn als je dit kan overbrengen aan de jongere collega's. Bijvoorbeeld als je ervaring hebt met lodenleidingen solderen.

Lees je de vacature op een jobboard / vacaturewebsite? Ga dan naar www.WinWinWerkt.nl om de hele vacature te lezen en te solliciteren.

Delen van deze vacature op sociale media is welkom.

Functieprofiel

Voor deze functie verwachten wij dat je past in het volgende functieprofiel:

 • Je bent een 50plus of gepensioneerde loodgieter gas CV en water met passie voor zijn vak.
 • Je hebt ruime ervaring met burgerwerk.
 • Je bent klantgericht en communiceert goed met alle soorten mensen.
 • Je voelt je betrokken bij je werk en neemt hierin verantwoordelijkheid.
 • Je werkt zelfstandig en neemt initiatief.
 • Je vindt het leuk om je kennis en ervaring over te dragen.
 • Je bent in fysiek goede conditie.
 • Aanpakken en goed werk afleveren is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je woont binnen een straal van 15 km rondom Amstelveen.
 • Je bent flexibel van karakter en flexibel beschikbaar.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een klein en vooruitstrevend installatiebedrijf. Zij bieden hoogwaardig advies en uitvoering aan hun klanten. Duurzame energie oplossingen staan hierbij centraal. Het team bestaat uit de eigenaar en 3 medewerkers. Zij groeien en zijn volop in ontwikkeling. Het is een informeel en sociaal bedrijf. Ze vinden het heel belangrijk dat je goed in het team past en je erbij betrokken voelt.
Arbeidsvoorwaarden
De functie is als uitzendkracht voor een onbepaalde periode. Je verdient een bruto-uurloon per gewerkt uur conform CAO. Daarnaast ontvang je als uitzendkracht een bruto vergoeding van circa 22% voor vakantiedagen, feestdagen, vakantie geld en kort verzuim.
Interesse in deze flexibele baan?

Wij ontvangen graag je sollicitatie. Solliciteren kan via het solliciatieformulier (buttton solliciteer) onderaan de vacature op de website van WinWinWerkt.

Bij het invullen van het sollicitatieformulier wordt je motivatie gevraagd. Wij vinden een inhoudelijke motivatie belangrijk. Je kan je motivatiebrief uploaden of je motivatie schrijven in het tekstveld. Je CV kan je uploaden (verplicht).

Gerrit Jan Hamers is de contactpersoon voor deze vacature. Contact met team.

Is deze vacature niet passend voor je? Je bent welkom om je aan te melden bij WinWinWerkt en gebruik te maken van onze gratis service 'Talenten Etalage'. Lees meer... werkzoekers informatie.

*****

Dit is een vacature van 65plus Werkt, een label (dienstverlening) van WinWinWerkt.nl
.