U bent hier: Home > Specialismen > * Recruitmentpartner Tandheelkunde

Recruitmentpartner Tandheelkunde

TopTeam Tandheelkunde, recruitment-ondersteuning op maat voor tandartspraktijken.

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, het betrokken medewerkers zijn die optimaal presteren. Dit is uitgangspunt van onze dienstverlening.

WinWinWerkt is recruitmentpartner voor MKB-bedrijven. Wat ons kenmerkt is een creatieve benadering van de arbeidsmarkt en het bieden van dienstverlening op maat aan onze opdrachtgevers.

In de tandartspraktijk wordt nauw samengewerkt. Een succesvolle samenwerking is essentieel. Als die samenwerking niet soepel verloopt dan heeft dat uiteenlopende negatieve gevolgen.  

  • Het geeft stress en onvrede bij zowel de tandarts als de tandartsassistent(e).
  • Dit heeft een negatief effect op de betrokkenheid en het functioneren van de tandartsassistent(e).
  • De werkrelatie zal kortstondig zijn. En dat heeft weer andere negatieve gevolgen.


WinWinWerkt helpt tandartspraktijken bij het binnenhalen van tandartsassistenten die voor 100% voldoen aan de verwachting. Met als doel een samenwerking die succesvol is voor de lange(re) termijn. 

Marktonderzoek 'recruitment tandartsassistenten'

Onze dienstverlening stemmen wij af op de behoefte aan ondersteuning. Om hier achter te komen doen wij marktonderzoek. Wij vragen tandartspraktijken om de korte vragenlijst (5 vragen) in te vullen. Heel fijn als je wilt meewerken aan ons marktonderzoek. Ga naar vragenlijst.

PS. Wij zijn inmiddels begonnen met het werven van tandartsassistenten. Lees de vacature... Ben je op zoek naar een stage of baan als TANDARTSASSISTENT(E).

Als dank e-book 'Succesvol werven van TopMedewerkers'

Wij waarderen het zeer als je de tijd wilt nemen om de vragenlijst in te vullen. Als dank ontvang je het e-book 'Succesvol werven van TopMedewerkers'. In het e-book lees je de eerste 6 stappen van een succesvol werving en selectieproces. Deze stappen gaan over een goede voorbereiding zodat je de tandartsassistent binnenhaalt die voor 100% voldoet aan jouw verwachtingen.

Hier kan je meer lezen over onze dienstverlening... Voor werkgevers.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op14-10-2017 14:04
345 bekeken | 0 reacties
op11-9-2017 12:18
1075 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
1106 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
351 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
303 bekeken | 0 reacties