U bent hier: Home > Specialismen > * TopTeam Tandheelkunde

Recruitment-ondersteuning op maat voor tandartspraktijken

TopTeam Tandheelkunde, recruitment-ondersteuning op maat voor tandartspraktijken.

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

Met TopTeam Tandheelkunde helpen wij tandartspraktijken de tandartsassistent binnen te halen die voor 100% voldoet aan de verwachting. Dat is belangrijk omdat er nauw wordt samengewerkt. Als die samenwerking niet soepel verloopt dan heeft dat uiteenlopende negatieve gevolgen.  

  • Het geeft stress en onvrede bij zowel de tandarts als de tandartsassistent(e).
  • Dit heeft een negatief effect op de betrokkenheid en het functioneren van de tandartsassistent(e).
  • De werkrelatie zal kortstondig zijn. En dat heeft weer andere negatieve gevolgen.


Het is in het belang van de tandarts en de tandartsassistent als de samenwerking succesvol is voor de lange(re) termijn. 

WinWinWerkt ondersteunt middelgrote en kleine organisaties bij het zorgvuldig uitvoeren van het werving en selectieproces. De kans dat een medewerker wordt aangenomen waarvan de werkgever achteraf spijt heeft, is dan minimaal. Deze ondersteuning gaan we op maat aanbieden aan tandartspraktijken.

Marktonderzoek 'werving en selectie van tandartsassistenten'

Onze dienstverlening stemmen wij af op de behoefte aan ondersteuning. Om hier achter te komen doen wij marktonderzoek. Wij vragen tandartspraktijken om de korte vragenlijst (5 vragen) in te vullen. Heel fijn als je wilt meewerken aan ons marktonderzoek. Ga naar vragenlijst.

PS. Wij zijn inmiddels begonnen met het werven van tandartsassistenten. Lees de vacature... Zoek je een nieuwe baan als tandartsassistent(e) of preventieassistent(e)?

Als dank e-book 'Succesvol werven van TopMedewerkers'

Wij waarderen het zeer als je de tijd wilt nemen om de vragenlijst in te vullen. Als dank ontvang je het e-book 'Succesvol werven van TopMedewerkers'. In het e-book lees je de eerste 6 stappen van een succesvol werving en selectieproces. Deze stappen gaan over een goede voorbereiding zodat je de tandartsassistent binnenhaalt die voor 100% voldoet aan jouw verwachtingen.

Hier kan je meer lezen over onze dienstverlening... Voor werkgevers.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
WinWinWeetjes
op11-9-2017 12:18
772 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
885 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
195 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
139 bekeken | 0 reacties
op19-8-2017 16:02
2859 bekeken | 0 reacties