U bent hier: Home > Specialismen > Specialismen overzicht

Specialismen overzicht

WinWinWerkt bemiddelt in een breed spectrum van beroepen en sectoren. Behalve onze brede orientatie voor het MKB zijn wij ons ook aan het specialiseren in bepaalde sectoren en beroepsgroepen.

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, dat het betrokken medewerkers zijn die optimaal presteren. Dit is het fundament onder onze dienstverlening.

Persoonlijk en betrokken, deskundig en met een flinke dosis creativiteit. Dit is waar WinWinWerkt voor staat. Zo realiseren wij onze missie 'Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt'.

Lees meer over onze dienstverlening voor Voor werkgevers en Voor werkzoekers.

Hieronder lees je onze specialismen. Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Recruitmentpartner MKB

Recruitmentpartner MKB - reguliere banen loondienst en ZZP-interim en ondernemerschap

Een succesvolle match is veel meer dan het invullen van een vacature!

WinWinWerkt helpt MKB-bedrijven met het binnenhalen van ideale medewerkers. Creatieve werving en employer-branding zijn belangrijke bestanddelen van onze dienstverlening. Onmisbaar bij het werven voor schaarste functies en als je TopMedewerkers wilt toevoegen aan je medewerkersteam.

Lees meer... * Recruitmentpartner MKB.

Uitzendbureau 65+ gepensioneerden

Uitzendbureau 65+ gepensioneerden, parttime en oproep bijbanen voor gepensioneerden

Gepensioneerde uitzendkrachten zijn ideaal voor de flexibele schil!

Uitzendbureau 65+ gepensioneerden is de arbeidsbemiddeling van gepensioneerden naar flexibele bijbanen. Het is een aanvulling op het reguliere werknemersbestand en is ideaal voor de flexibele schil. Het inzetten van gepensioneerde uitzendkrachten biedt organisaties veel voordelen, ook financieel. 

Lees meer... Uitzendbureau Gepensioneerden.

Advies en Implementatie Recruitmentproces

Advies en Implementatie Recruitmentproces

Is de recruitment van nieuwe medewerkers een probleem?

Voor organisaties is het wennen. Nog maar kort geleden was het tamelijk eenvoudig om gekwalificeerde medewerkers binnen te halen. Helaas voor werkgevers is nu het omgekeerde het geval.

Bedrijven ervaren de negatieve gevolgen. Denk maar aan belemmering om te groeien, hoge werkdruk en ziekteverzuim, ontevreden klanten en plannen die niet worden uitgevoerd.

Lees meer... * Advies en Implementatie.

Recruitmentpartner EU-talent

International recruitment EU-talent

In an tight labor market you need creativity and expertise!

WinWinWorks.eu is the international EU recruitmentservice by WinWinWerkt. In a short period of time the Dutch labor market became very tight. For positions where the official language is English and Dutch is not required, the EU talentpool is a great source to find your highly qualified ideal employees. Our expertise and creative approach to the labor market will bring in your ideal new employees.

Read more... * WinWinWorks.eu EU-talent.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
355 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
294 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
585 bekeken | 0 reacties