U bent hier: Home > Specialismen > * Recruitmentpartner MKB

Recruitmentpartner MKB

Als recruitmentpartner voor MKB ondersteunen wij organisaties bij het binnenhalen van ideale medewerkers.

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

WinWinWerkt is recruitmentpartner voor MKB bedrijven.Vanuit onze expertise, met een creatieve benadering van de arbeidsmarkt, bieden wij onze dienstverlening op maat aan. Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, het betrokken medewerkers zijn die optimaal presteren. Dit is het fundament onder onze dienstverlening.

Het werving en selectieproces van nieuwe medewerkers wordt vaak onderschat. En dat is jammer omdat elke medewerker belangrijk is om als organisatie succesvol te zijn. Het principe van ‘de zwakste schakel’ geldt ook hier. Bespaar jezelf tijd, geld en de frustratie van de verkeerde keuze! Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Hier kan je lezen wat opdrachtgevers over onze dienstverlening zeggen... Referenties opdrachtgevers.

PS. In het e-book lees je meer over hoe je een ideale medewerker binnenhaalt als waardevolle aanvulling op je team. Het e-book kan je gratis downloaden vanaf de inspiratiewebsite www.TopTeam-MKB.nl.

Vacature Service = ideale medewerkers toevoegen aan je medewerkersteam!

Met Vacature Service maak je gebruik van onze expertise, recruitmentsystemen en werkzoekenden-netwerk. Creatieve werving en employer-branding zijn belangrijke bestanddelen van onze dienstverlening. Onmisbaar bij het werven voor schaarste functies en als je Ideale medewerkers wilt toevoegen aan je medewerkersteam.

Lees meer... * Vacature Service.

Uitzendbureau = maximale flexibiliteit en geen werkgeversrisico!

Onze dienstverlening Uitzendbureau is aan te raden bij oproepbanen, tijdelijke banen en parttime banen. Met uitzenden heb je maximale flexibiliteit voor een periode van 1,5 jaar en loop je geen werkgeversrisico.

Lees meer... * Uitzendbureau.

Detacheren = wel de lusten en niet de lasten!

Detacheren biedt voordelen in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van subsidies bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of als je medewerkers voor lange(re) tijd aan jouw organisatie wilt verbinden. Dit kan gedurende 4 jaar en maximaal 6 tijdelijke arbeidscontracten. Dit is aanmerkelijk langer dan de WWZ. Je loopt bovendien geen werkgeversrisico.

Lees meer... * Detacheren.

Vacatures loondienst, ZZP-interim of ondernemerschap

WinWinWerkt bemiddelt vacatures in uiteenlopende sectoren en functies. Wij maken hierbij onderscheid in verschillende categorieen.

  • Flexibele bijbanen voor gepensioneerden.
  • Reguliere banen in loondienst.
  • Opdrachten als ZZP-interimmer.
  • Ondernemerschap: franchise of bedrijfsopvolging.
  • Specialisme Tandheelkunde


Zoek je ondersteuning bij het invullen van vacatures met TopMedewerkers? Wij zijn je graag van dienst met advies en praktische uitvoering op maat. Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Gratis e-book en gratis adviesgesprek

Gratis e-book en gratis adviesgesprek

In het gratis e-book lees je de eerste 6 stappen van een succesvol werving en selectieproces. Deze stappen gaan over een goede voorbereiding van het werving en selectieproces. Dit levert je de volgende voordelen op.

  • Je bespaart jezelf veel tijd en geld en frustratie.
  • De kans dat je de verkeerde medewerker binnenhaalt is klein.
  • De kans dat je jouw TopMedewerker binnenhaalt is groot.


Lees meer... Gratis e-book en adviesgesprek.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op14-10-2017 14:04
345 bekeken | 0 reacties
op11-9-2017 12:18
1075 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
1106 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
351 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
303 bekeken | 0 reacties