U bent hier: Home > Specialismen > * TopTeam MKB

Recruitment-ondersteuning op maat voor MKB-bedrijven

TopTeam MKB is recruitment-ondersteuning op maat voor MKB-bedrijven

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

Als MKB-werkgever sta je midden in je medewerkersteam. Een slecht functionerende medewerker is een dagelijkse ergernis die voelbaar is op verschillende terreinen zoals financiën, werksfeer, functioneren van het team, ontevreden klanten et cetera.

Het kan ook anders!

Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, en als zij van nature aansluiten op de bedrijfscultuur, dat het betrokken medewerkers zijn. Deze medewerkers presteren beter en dragen zo optimaal bij aan het organisatiesucces.

Het werving en selectieproces van nieuwe medewerkers wordt vaak onderschat. En dat is jammer omdat elke medewerker belangrijk is om als organisatie succesvol te zijn. Het principe van ‘de zwakste schakel’ geldt ook hier.

TopTeam MKB is recruitment-ondersteuning op maat voor MKB bedrijven. Wij helpen onze opdrachtgevers om het werving en selectieproces goed te doen. De kans is dan heel klein dat je een verkeerde keuze maakt. Integendeel je haalt een TopMedewerker binnen die maximaal waarde toevoegt aan het succes van jouw organisatie.

Onze definitie van een TopMedewerker is...

 • Hij of zij beschikt over de juiste talenten (natuurlijke aanleg en voorkeur) en competenties (opgebouwde vaardigheden) voor de functie.
 • Hij of zij sluit op natuurlijke wijze aan op de bedrijfscultuur en past goed in het team.
 • Hij of zij heeft een passende ambitie voor de functie.
 • En vanzelfsprekend beschikt hij of zij over de gevraagde kwalificaties.


Hier kan je lezen wat opdrachtgevers over onze dienstverlening zeggen... Referenties opdrachtgevers.

Bespaar jezelf tijd, geld en de frustratie van de verkeerde keuze! Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

PS. In het gratis e-book lees je meer over de perfecte match en hoe deze te realiseren. Deze kan je downloaden vanaf de inspiratiewebsite www.TopTeam-MKB.nl.

Vacature Service = TopMedewerkers toevoegen aan je medewerkersteam!

Met Vacature Service maak je gebruik van onze expertise, recruitmentsystemen en werkzoekenden-netwerk. Creatieve werving en employer-branding zijn belangrijke bestanddelen van onze dienstverlening. Onmisbaar bij het werven voor schaarste functies en als je TopMedewerkers wilt toevoegen aan je medewerkersteam.

Lees meer... * Vacature Service.

Uitzendbureau = maximale flexibiliteit en geen werkgeversrisico!

Onze dienstverlening Uitzendbureau is aan te raden bij oproepbanen, tijdelijke banen en parttime banen. Met uitzenden heb je maximale flexibiliteit voor een periode van 1,5 jaar en loop je geen werkgeversrisico.

Lees meer... * Uitzendbureau.

Detacheren = Wel de lusten en niet de lasten!

Detacheren biedt voordelen in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van subsidies bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of als je medewerkers voor lange(re) tijd aan jouw organisatie wilt verbinden. Dit kan gedurende 4 jaar en maximaal 6 tijdelijke arbeidscontracten. Dit is aanmerkelijk langer dan de WWZ. Je loopt bovendien geen werkgeversrisico.

Lees meer... * Detacheren.

Vacatures loondienst, ZZP-interim of ondernemerschap

WinWinWerkt bemiddelt vacatures in uiteenlopende sectoren en functies. Wij maken hierbij onderscheid in verschillende categorieen.

 • Flexibele bijbanen voor gepensioneerden.
 • Reguliere banen in loondienst.
 • Opdrachten als ZZP-interimmer.
 • Ondernemerschap: franchise of bedrijfsopvolging.
 • Specialisme Tandheelkunde


Zoek je ondersteuning bij het invullen van vacatures met TopMedewerkers? Wij zijn je graag van dienst met advies en praktische uitvoering op maat. Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Gratis e-book en gratis adviesgesprek

Gratis e-book en gratis adviesgesprek

In het gratis e-book lees je de eerste 6 stappen van een succesvol werving en selectieproces. Deze stappen gaan over een goede voorbereiding van het werving en selectieproces. Dit levert je de volgende voordelen op.

 • Je bespaart jezelf veel tijd en geld en frustratie.
 • De kans dat je de verkeerde medewerker binnenhaalt is klein.
 • De kans dat je jouw TopMedewerker binnenhaalt is groot.


Lees meer... Gratis e-book en adviesgesprek.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
WinWinWeetjes
op11-9-2017 12:18
772 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
885 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
195 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
139 bekeken | 0 reacties
op19-8-2017 16:02
2859 bekeken | 0 reacties