U bent hier: Home > Specialismen > * HRM als een service voor MKB

HRM als een service voor MKB

HRM als een service voor MKB

Een medewerkers TopTeam realiseren houdt niet op bij het binnenhalen van de juiste medewerkers. Het is een goede start maar dan is het belangrijk om je medewerkers ook in TopConditie te houden.

HRM als een service is een uitkomst voor MKB bedrijven die zelf niet de benodigde HRM kennis intern beschikbaar hebben.

Als je van mening bent dat goed presterende medewerkers belangrijk zijn en dat het hebben van personeel best ingewikkeld is, dan is HRM als een service interessant voor jouw organisatie.

WinWinWerkt is HRM Consultant van HAES. Wij bieden MKB bedrijven een unieke oplossing.

Personeel Informatie Systeem in de cloud

Professionele HRM begint met een uitstekend Personeel Informatie Systeem zodat je als organisatie kan anticiperen in plaats van achter de feiten aanlopen. Hiervoor is een gebruiksvriendelijke en betaalbare cloudsoftware beschikbaar. Uiteraard de basisbenodigdheden om je personeelsadministratie goed op orde te hebben. Maar ook een module om bijvoorbeeld functioneren van medewerkers en talentontwikkeling te kunnen volgen en bijsturen. 

Overigens is het afnemen van het HAES Personeel Informatie Systeem niet noodzakelijk. Het HAES concept kan ook worden aangeboden met andere HR systemen zoals bv Exact. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

HRM Kennisbank

Vaak halen bedrijven informatie over bijvoorbeeld arbeidscontracten van internet. Google is dan de raadgever. Dat is niet meer nodig met de HRM kennisbank van HAES. Up to date voorbeelden van arbeidscontracten, een stappenplan en belangrijke informatie over de Wet Verbetering Poortwachter en nog veel meer.

HRM Expertise op maat en 'on demand'

WinWinWerkt is als consultant op de achtergrond aanwezig. Een maandelijkse rapportage, die wij met onze opdrachtgever bespreken, geeft eventuele knelpunten aan. En dan staan wij klaar om de organisatie te helpen bij het oplossen van de knelpunten. Als het binnen onze expertise valt doen wij dat zelf. Als dat niet het geval is wordt een collega uit het HAES netwerk ingeschakeld die een hoge mate van expertise heeft m.b.t. het specifieke knelpunt.

Meer weten over deze unieke en betaalbare oplossing? Wij vertellen u graag meer. En een demonstratie van de software is ook altijd vrijblijvend mogelijk... contact.

HRM Professionals beschikbaar voor jouw organisatie

Bij WinWinWerkt staan HRM Professionals ingeschreven op zoek naar een baan in loondienst of ZZP-interimopdracht. Een deel van deze kandidaten is zichtbaar in de Talenten Etalage. Echter, wij hebben een nog veel groter aantal HRM Professionals beschikbaar via ons netwerk en door middel van recruitment.

Wij voorzien je graag van de HRM professional die over de expertise beschikt die jouw organisatie nodig heeft... contact.

Neem een kijkje in de Talenten Etalage... HRM professionals.

HRM expertise en ondersteuning op afroep beschikbaar

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Vitaliteit van jouw medewerkers is belangrijk. Voor de korte termijn omdat het het welbevinden van jouw medewerkers en daarmee hun productiviteit verhoogt. En voor de lange(re)termijn omdat het problemen voorkomt.

WinWinWerkt biedt in samenwerking met partners verschillende mogelijkheden om de duurzame inzetbaarheid en de productiviteit van jouw medewerkers te verhogen. Interesse in het programma van een van onze partners? Neem contact met ons op.

Lees meer... Training Functioneren en POP.

Lees meer... Vitale medewerkers.

Lees meer... Duurzame inzetbaarheid.

Lees meer... Gelukkig excelleren op het werk.

Lees meer... Voorkomen en behandelen burn-out.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
355 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
294 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
585 bekeken | 0 reacties