U bent hier: Home > Werkgevers > Gratis e-book en adviesgesprek

Gratis e-book en gratis adviesgesprek

Gratis e-book en adviesgesprek

Het overkomt de meeste werkgevers wel eens, een medewerker aannemen waar je achteraf spijt van hebt.

Herken je deze situatie? Je hebt een nieuwe medewerker aangenomen. Vol overtuiging ga je met de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan. Goed CV, de juiste kwalificaties en werkervaring, de sollicitant presenteerde zichzelf uitstekend tijdens het sollicitatiegesprek en er was sprake van een klik tussen jou en de sollicitant.

Maar eenmaal aan het werk moet je je indruk toch bijstellen. De nieuwe medewerker is niet wat je ervan had verwacht. De prestaties blijven achter, hij of zij past niet goed in het team of blijkt toch een andere persoon te zijn dan de indruk die je had tijdens de sollicitatieprocedure.

Als je tot deze conclusie komt binnen de proeftijd, dan bof je gezien de situatie. Dan is het vooral tijdverspilling omdat je de sollicitatieprocedure opnieuw moet doen. Helaas komt het vaker voor dat dit pas na de proeftijd blijkt. Dan zal je de arbeidscontractperiode met elkaar moeten uitzitten en kost het veel meer. Denk maar aan inwerktijd, salaris en ergernis. Voor de groei en bloei van jouw onderneming en de werksfeer is het ronduit slecht.

Is dit te voorkomen?

Ja, dit is te voorkomen. Als je het werving en selectieproces zorgvuldig en goed doordacht uitvoert, is de kans dat je de verkeerde keuze maakt klein. Meer hierover lees je op de inspiratiewebsite www.TopTeam-MKB.nl.

Gratis e-book 'Succesvol werven van TopMedewerkers'

In het gratis e-book lees je de eerste 6 stappen van een succesvol werving en selectieproces. Deze stappen gaan over een goede voorbereiding van het werving en selectieproces. Dit levert je de volgende voordelen op.

  • Je bespaart jezelf veel tijd en geld en frustratie.
  •  De kans dat je de verkeerde medewerker binnenhaalt is klein.
  • De kans dat je jouw TopMedewerker binnenhaalt is groot.


Je kan het gratis e-book downloaden van de inspiratiewebsite www.TopTeam-MKB.nl.

Dit zijn de stappen 1 t/m 6.

1. Voorbereiding werving en selectieproces.

2. Functie

3. Kwalificaties

4. Talenten en competenties

5. Bedrijfscultuur

6. Doelgroep ideale kandidaten

Gratis telefonisch adviesgesprek

Heb je het gratis e-book ‘Succesvol werven van TopMedewerkers’ gedownload én gelezen? Dan is het tijd voor de volgende stap, de adviezen van het e-book in de praktijk brengen.

Stap 7 t/m 12 lees je niet in het e-book. Ze zijn wel belangrijk.

7.   Wervende vacaturetekst

8.   Grote zichtbaarheid vacature in korte tijd

9.   Voorselectie

10. Sollicitatiegesprekken

11. Afronding werving en selectieproces

12. De start van een bloeiende werkrelatie

Om je op een praktische manier verder te helpen, bieden wij je een gratis telefonisch adviesgesprek aan van 15 minuten. Dit adviesgesprek is afgestemd op jouw behoefte aan informatie en advies. Om het concreet en direct uitvoerbaar te maken is het adviesgesprek aan de hand van een actuele vacature van jouw organisatie. Je kiest 1 stap van de 12 stappen waarover je advies wilt hebben. Lees meer... Gratis telefonisch adviesgesprek.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op14-10-2017 14:04
345 bekeken | 0 reacties
op11-9-2017 12:18
1074 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
1105 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
350 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
302 bekeken | 0 reacties