U bent hier: Home > LABEL partners WinWinWerkt > WerkWeb.net > * Gratis arbeidsbemiddeling

Geen bemiddelingskosten voor de toekomstige werkgever!

Gratis arbeidsbemiddeling voor de werkzoekenden reintegratie en outplacement in de Talenten Etalage

Kandidaten outplacement en reïntegratie!

Neem eens een kijkje in de Talenten Etalage. Heb je interesse voor één of meerdere kandidaten vraag dan meer informatie bij ons op.

De gratis arbeidsbemiddeling geldt voor de kandidaatcategorie 'outplacement' en 'reïntegratie'. Voor de de overige kandidaten in de Talenten Etalage geldt een No Cure No Pay bemiddelingstarief.

Ga naar Uitgebreid zoeken in de Talenten Etalage.

Reintegratie werkzoekenden

Reïntegratie werkzoekenden zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een arbeidsbeperking. Zij brengen veelal subsidie en andere faciliteiten mee voor de nieuwe werkgever.

Succesvolle arbeidsrelaties worden gerealiseerd door 'talent en motivatie van de werkzoekende' en 'werk dat de werkgever te bieden heeft' goed passend samen te brengen.

Dit is hoe het werkt in stappen...

  1. Als werkgever maak je zelf een voorselectie in de Talenten Etalage op basis van de kandidaatcategorie 'reïntegratie'. Vervolgens maakt je jouw belangstelling kenbaar voor één of meerdere kandidaten (maximaal 3 per ronde) door jouw gegevens achter te laten via de button.
  2. WinWinWerkt geeft je interesse door aan de begeleider van de kandidaat. De sollicitatiebegeleider neemt vervolgens contact met je op om 'het werk dat je te bieden hebt en de passendheid van de kandidaat te bespreken. Als blijkt dat dit goed op elkaar aansluit regelt de sollicitatiebegeleider het sollicitatiegesprek.
  3. Als tijdens het sollicitatiegesprek blijkt dat 'de klik' er is en je de kandidaat een werkplek wilt bieden, dan blijft de sollicitatiebegeleider jouw aanspreekpunt bij het tot stand komen van de arbeidsrelatie en het ontvangen van de faciliteiten waar je als werkgever recht op hebt. Welke faciliteiten dat zijn staat in het talentenprofiel van de kandidaat.

Bekijk de beschikbare kandidaten... CV Talentenprofielen werkzoekenden-reintegratie.

Een aantal van deze kandidaten valt onder het doelgroepregister, banenafspraak en sociaal akkoord. Lees meer... WinWin-WerkWeb home.

Outplacement werkzoekenden

Outplacement werkzoekenden beschikken over recente werkervaring en maken een nieuwe stap in hun loopbaan. Zij verlaten hun huidige werkgever vanwege een reorganisatie, 2e spoortraject of niet verlengen van een arbeidsovereenkomst..

Als je als werkgever interesse toont in êén of meerdere 'outplacement kandidaten' dan kan je bij WinWinWerkt eerst meer informatie opvragen. Als de belangstelling er vervolgens is dan nodigen wij de kandidaat uit om te solliciteren op de vacature.

Bekijk de kandidaten... CV Talentenprofielen werkzoekenden-outplacement.

Jouw eigen medewerkers laten uitstromen? Lees meer... * Talenten Etalage Outplacement.

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABEL partners WinWinWerkt

Zoek en vind kandidaten

Voor kandidaten

Zet een nieuwe stap in je loopbaan. Maak gebruik van onze gratis dienstverlening.

Informatie kandidaten

Aanmelden bij WinWinWerkt.nl

Vacature Alerts instellen

Meer zoekopties
Recente artikelen
op2-5-2019 13:43
67 bekeken | 0 reacties
op7-4-2019 13:56
253 bekeken | 0 reacties
op15-3-2019 16:13
343 bekeken | 0 reacties
op6-3-2019 12:44
467 bekeken | 1 reacties
Vacatures zoeken
Talenten Etalage zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram