U bent hier: Home > Dienstverlening > Dienstverlening overzicht

Dienstverlening overzicht

Interesse in dienstverlening? Neem contact op!

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

WinWinWerkt helpt MKB-bedrijven bij het binnenhalen van ideale medewerkers. Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, dat het betrokken medewerkers zijn die optimaal presteren. Dit is het fundament onder onze recruitmentdienstverlening.

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Vacature Service

Ideale medewerkers toevoegen aan je medewerkersteam!

Met Vacature Service maak je gebruik van onze expertise, creativiteit, recruitmentsystemen en werkzoekenden-netwerk. Creatieve werving en employer branding zijn belangrijke bestanddelen van onze dienstverlening. Vacature Service is een modulaire dienstverlening.

Lees meer... * Vacature Service.

Uitzendbureau

Maximale flexibiliteit en geen werkgeversrisico!

Onze dienstverlening Uitzendbureau is aan te raden bij oproepbanen, tijdelijke banen en parttime banen zoals bij gepensioneerden. Met uitzenden heb je maximale flexibiliteit voor een periode van 1,5 jaar en loop je geen werkgeversrisico.

Lees meer... * Uitzendbureau.

Detacheren

Wel de lusten en niet de lasten!

Detacheren biedt voordelen als je medewerkers voor lange(re) tijd aan jouw organisatie wilt verbinden. Dit kan gedurende 4 jaar en maximaal 6 tijdelijke arbeidscontracten. Dit is aanmerkelijk langer dan de WWZ. Je loopt bovendien geen werkgeversrisico.

Lees meer... * Detacheren.

TMA Talenten Motivatie Analyse en Persoonlijke Stijl Profiel DISC

Bij onze recruitment-dienstverlening maken wij gebruik van psychologische inzichten.

TMA Talenten Motivatie Analyse

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat dicht bij hun ware aard (talenten) ligt. WinWinWerkt is TMA Certified Recruiter. Tijdens het selectieproces van kandidaten voor een vacature zetten wij de TMA methodiek in om te beoordelen in hoeverre de talenten (natuurlijke aanleg) van de sollicitant aansluiten bij de benodigde competenties voor de vacature.

Lees meer... Assessment TMA.

Persoonlijke Stijl Profiel DISC

Samenwerken kan een uitdaging zijn. Iedereen is van goede wil, maar mensen verschillen nu eenmaal van elkaar en zo kan er gemakkelijk miscommunicatie en onbegrip ontstaan. DISC is een instrument om meer kennis en dus ook meer begrip voor elkaars manier van doen en communiceren te krijgen. Wij geloven dat als je een DISC assessment inzet bij de start van de samenwerking dat dit leidt tot een succesvolle 'bloeiende' werkrelatie.

Lees meer... Assessment DISC.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Kandidaten zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op22-2-2018 14:26
111 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
345 bekeken | 0 reacties
op1-1-2018 14:28
221 bekeken | 0 reacties