U bent hier: Home > Dienstverlening > Dienstverlening overzicht

Recruitmentpartner voor kleine en middelgrote bedrijven

Dienstverlening WinWinWerkt Uitzendbureau, Detacheren, Vacature Service

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

WinWinWerkt is recruitmentpartner voor MKB-bedrijven. Vanuit onze expertise, met een creatieve benadering van de arbeidsmarkt, bieden wij onze dienstverlening op maat aan. Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, het betrokken medewerkers zijn die optimaal presteren. Dit is het fundament onder onze dienstverlening.

Vacature Service = ideale medewerkers toevoegen aan je medewerkersteam!

Met Vacature Service maak je gebruik van onze expertise, creativiteit, recruitmentsystemen en werkzoekenden-netwerk. Creatieve werving en employer branding zijn belangrijke bestanddelen van onze dienstverlening. Vacature Service is een modulaire dienstverlening.

Lees meer... * Vacature Service.

Uitzendbureau = maximale flexibiliteit en geen werkgeversrisico!

Onze dienstverlening Uitzendbureau is aan te raden bij oproepbanen, tijdelijke banen en parttime banen zoals bij gepensioneerden. Met uitzenden heb je maximale flexibiliteit voor een periode van 1,5 jaar en loop je geen werkgeversrisico.

Lees meer... * Uitzendbureau.

Detacheren = Wel de lusten en niet de lasten!

Detacheren biedt voordelen als je medewerkers voor lange(re) tijd aan jouw organisatie wilt verbinden. Dit kan gedurende 4 jaar en maximaal 6 tijdelijke arbeidscontracten. Dit is aanmerkelijk langer dan de WWZ. Je loopt bovendien geen werkgeversrisico.

Lees meer... * Detacheren.

TMA Talenten Motivatie Analyse en Persoonlijke Stijl Profiel DISC

Bij onze recruitment-dienstverlening maken wij gebruik van psychologische inzichten.

TMA Talenten Motivatie Analyse

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat dicht bij hun ware aard (talenten) ligt. WinWinWerkt is TMA Certified Recruiter. Tijdens het selectieproces van kandidaten voor een vacature zetten wij de TMA methodiek in om te beoordelen in hoeverre de talenten (natuurlijke aanleg) van de sollicitant aansluiten bij de benodigde competenties voor de vacature.

Lees meer... Assessment TMA.

Persoonlijke Stijl Profiel DISC

Samenwerken kan een uitdaging zijn. Iedereen is van goede wil, maar mensen verschillen nu eenmaal van elkaar en zo kan er gemakkelijk miscommunicatie en onbegrip ontstaan. DISC is een instrument om meer kennis en dus ook meer begrip voor elkaars manier van doen en communiceren te krijgen. Wij geloven dat als je een DISC assessment inzet bij de start van de samenwerking dat dit leidt tot een succesvolle 'bloeiende' werkrelatie.

Lees meer... Assessment DISC.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op14-10-2017 14:04
344 bekeken | 0 reacties
op11-9-2017 12:18
1074 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
1105 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
350 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
302 bekeken | 0 reacties