U bent hier: Home > Dienstverlening > Dienstverlening overzicht

Recruitment-dienstverlening op maat voor kleine en middelgrote bedrijven

Dienstverlening WinWinWerkt Uitzendbureau, Detacheren, Vacature Service

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

Zoek je een nieuwe medewerker als waardevolle aanvulling op je team? Vanuit onze expertise en met een creatieve benadering van de arbeidsmarkt, helpt WinWinWerkt kleine en middelgrote bedrijven bij het invullen van vacatures met ideale medewerkers. Onze dienstverlening is persoonlijk en op maat. Wij stemmen dit af op de behoefte aan ondersteuning van onze opdrachtgever.

Vacature Service = TopMedewerkers toevoegen aan je medewerkersteam!

Met Vacature Service maak je gebruik van onze expertise, creativiteit, recruitmentsystemen en werkzoekenden-netwerk. Employer branding is een belangrijk bestanddeel van onze dienstverlening. Vacature Service is een modulaire dienstverlening.

Lees meer... * Vacature Service.

Uitzendbureau = maximale flexibiliteit en geen werkgeversrisico!

Onze dienstverlening Uitzendbureau is aan te raden bij oproepbanen, tijdelijke banen en parttime banen zoals bij gepensioneerden. Met uitzenden heb je maximale flexibiliteit voor een periode van 1,5 jaar en loop je geen werkgeversrisico.

Lees meer... * Uitzendbureau.

Detacheren = Wel de lusten en niet de lasten!

Detacheren biedt voordelen als je medewerkers voor lange(re) tijd aan jouw organisatie wilt verbinden. Dit kan gedurende 4 jaar en maximaal 6 tijdelijke arbeidscontracten. Dit is aanmerkelijk langer dan de WWZ. Je loopt bovendien geen werkgeversrisico.

Lees meer... * Detacheren.

TMA Talenten Motivatie Analyse en Persoonlijke Stijl Profiel DISC

Bij onze recruitment-dienstverlening maken wij gebruik van psychologische inzichten.

TMA Talenten Motivatie Analyse

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat dicht bij hun ware aard (talenten) ligt. WinWinWerkt is TMA Certified Recruiter. Tijdens het selectieproces van kandidaten voor een vacature zetten wij de TMA methodiek in om te beoordelen in hoeverre de talenten (natuurlijke aanleg) van de sollicitant aansluiten bij de benodigde competenties voor de vacature.

Lees meer... Assessment TMA.

Persoonlijke Stijl Profiel DISC

Samenwerken kan een uitdaging zijn. Iedereen is van goede wil, maar mensen verschillen nu eenmaal van elkaar en zo kan er gemakkelijk miscommunicatie en onbegrip ontstaan. DISC is een instrument om meer kennis en dus ook meer begrip voor elkaars manier van doen en communiceren te krijgen. Wij geloven dat als je een DISC assessment inzet bij de start van de samenwerking dat dit leidt tot een succesvolle 'bloeiende' werkrelatie.

Lees meer... Assessment DISC.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
WinWinWeetjes
op11-9-2017 12:18
772 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
885 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
195 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
139 bekeken | 0 reacties
op19-8-2017 16:02
2859 bekeken | 0 reacties