U bent hier: Home >

Van WW tot zelfstandig ondernemer, een persoonlijk verhaal

In het voorjaar van 2013 belandde Jules Frenay in de WW. Hij had daarvoor als loopbaancoach en -trainer gewerkt voor een mobiliteitsproject bij een grote bank. Jules merkte dat ook voor hem banen niet voor het oprapen lagen en zag kansen in het zelfstandig ondernemerschap.

Het UWV attendeerde hem op de Startersregeling Zelfstandig Ondernemerschap vanuit de WW. Na acht maanden WW mocht Jules op oudejaarsdag 2013 zijn ondernemingsplan presenteren. Hij kreeg groen licht voor de startersregeling en zo werd Jules ondernemer.

Jules werkt als ZZP loopbaanadviseur voor onder andere overheid en onderwijs. Daarnaast is hij actief als vrijwilliger in de commissie PR & Marketing van Noloc.

Jules heeft zijn persoonlijke verhaal gedeeld in een artikel voor Loopbaanvisie. Lees meer...Van WW tot eigen bedrijf Jules Frenay.

Michal van DantzigDatum publicatie: 16-6-2017 13:20
Categorieën: Archief

Reacties (1)

Regina van Amson 19-7-2015 17:49

Ook ik ben vanuit een WW uitkering gestart. Al is mijn werkzame leven iets anders gelopen, dan dat van Jules.

Jaren geleden noemde men mij een “jobhopper”, omdat ik als alleenstaande, werkende moeder niet wilde afwachten. Een vast dienstverband was voor mij niet weggelegd. Bang als de werkgever was iemand met een kwetsbare positie in dienst te nemen. Voor hen was ik als alleenstaande ouder een risico. Dus werkte ik voor uitzendbureaus. Natuurlijk viel het niet altijd mee om alle ballen in de lucht te houden: Ook heb ik ervaren wat burn-out met je doet!   Lees het verhaal van Regina van Amson 'Van jobhopper naar loopbaan- en ondernemerscoach'.

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!