U bent hier: Home >

Dilemma ... uitbreiden van personeelsbestand? of toch maar niet?

Stel... je bent werkgever... het herstel van de economie begint merkbaar te worden binnen jouw organisatie. Je medewerkers zijn hartstikke druk. Zaken blijven liggen, dingen gaan daardoor verkeerd en kansen worden gemist!  Wat doe je dan?

Je denkt  'Ik moet uitbreiden met personeel' maar tegelijkertijd denk je 'Het is nog helemaal niet stabiel! Blijft de omzet zo groeien? Wat als het binnenkort toch weer minder gaat?'

WinWinWerkt kan je bij deze gedachten heel goed vooruit helpen. Wij denken met je mee wat in de huidige situatie voor jou als werkgever de beste oplossing is. We dragen suggesties aan en als je dan hebt besloten wat je wilt, dan zorgen wij ervoor dat je de medewerker krijgt die uitstekend aansluit bij wat je nodig hebt.

De mogelijkheden zijn talrijk...

  • Een ervaren gepensioneerde uitzendkracht die heel flexibel ingezet kan worden op de drukke tijden en werkzaamheden kan doen die blijven liggen. Uitzendbureau 65+ voor gepensioneerden.
  • Een medewerker die je inhuurt op een tijdelijk contract wat kan overgaan in een volgend contract als de toegevoegde waarde groot genoeg is en de groei permanent blijkt. Werving en Selectie en Uitzenden.
  • Een medewerker op tijdelijke basis, dit kan zijn een uitzendkracht of een ZZP-interimmer. Werving en Selectie en Uitzenden.
  • Een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt die je met subsidie en andere faciliteiten kan inzetten op werkzaamheden die blijven liggen. Het verschil met een gepensioneerde uitzendkracht is dat de flexibiliteit minder groot is en de ervaring meestal ontbreekt. Maar daar staat tegenover dat je iemand een kans biedt die daar loyaliteit en grote inzet tegenover zal stellen. En het is natuurlijk onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. WinWin-WerkWeb


Kortom, WinWinWerkt helpt je om keuzes te maken en vervolgens om de medewerker bij je binnen te brengen die maximaal toegevoegde waarde levert.

blog_image:winwin_1433417521557037315d186.png:end_blog_image

PS. Wil je WinWinWerkt een handje helpen door dit blog te delen via de social media buttons? Dank je wel, we waarderen het enorm!

 

 

Michal van DantzigDatum publicatie: 4-6-2017 13:05
Categorieën: Archief

Reacties (1)

Adriana 26-8-2015 12:51

Dit is inderdaad een lastig vraagstuk. Durf je die gok te wagen of speel je op safe? Vaak wordt daar het onderscheid gemaakt.

Adriana, wepaypeople

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!