U bent hier: Home >

Wil je werken bij een innovatief en internationaal modebedrijf?

 

Onze opdrachtgever is een innovatief modebedrijf dat internationaal werkt. Er werken veel jonge mensen, het groeit razendsnel en er is een warme bedrijfscultuur. WinWinWerkt werft voor onze opdrachtgever voor twee fiuncties. Beide functies zijn fulltime en de werklocatie is Amsterdam.

Vacature 1: Initiatiefrijke HR Medewerker HBO

Heb je een afgeronde HR opleiding? Zoek je een afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief? Wil je jezelf verder ontwikkelen in het HR vak? Dan is dit jouw baan... Initiatiefrijke HR Medewerker HBO Modebedrijf - Amsterdam.

Vacature 2: Medewerker HBO Sales Operations

Zoek je een uitdagende administratief, coördinerende functie? Heb je minimaal 3 jaar ervaring en een HBO-opleiding? Dan is dit jouw baan... Medewerker HBO Sales Operations Modebedrijf - Amsterdam.

En aan iedereen die dit leest, heel fijn als je dit blog wilt delen of de afzonderlijke vacatures. Maak iemand in jouw netwerk blij met een baan bij een superleuk bedrijf.

 

 

Michal van DantzigDatum publicatie: 5-12-2017 16:34
Categorieën: Archief
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!