U bent hier: Home >

De Health Battle Bedrijven, voor jezelf samen met collega's... een gezonde leefstijl creëren

Het belang van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid is voor zowel de werknemer als de werkgever groot. Vitale medewerkers met een gezonde en energieke leefstijl zijn voor een organisatie van grote meerwaarde. Deze medewerkers zijn productiever en verzuimen minder. Voor de medewerker zelf is het minstens zo belangrijk. Een gezonde leefstijl gaat meestal samen met het ervaren van meer welzijn, meer voldoening en tevredenheid, maar ook plezier en succes in het werk op de korte en lange(re) termijn.

Partners van WinWinWerkt bieden vitaliteitsprogramma's die de medewerkers aanzetten tot een gezonde leefstijl. Wij bevelen deze organisaties van harte aan.

De Health Battle Bedrijven door Zo Sterk

Gedurende 3 maanden gaan medewerkers met elkaar voor het individuele en het groepresultaat 'de battle aan voor een gezonde leefstijl'.  Dat team is verantwoordelijk voor elkaar en zorgt samen voor te behalen 'punten'. Dat creëert een groepsgevoel en dat werkt! Men leert elkaar kennen, en doordat de leden hun groep niet willen laten vallen, zorgen zij ervoor dat ze aanwezig zijn en hun best doen. De teams voelen na drie maanden wat het gezonder leefpatroon hen oplevert.. en dat willen ze niet meer kwijt! Lees meer... De Healthbattle door Zo Sterk. En bekijk de video van Sofia waarin zij vertelt dat haar suikerwaarde ging van 13 naar 6.

Incompany training 'Gezond Leven Gewoon Doen' en het Leefstijl Abonnement door Werkend Nederland gezond

Tijdens een 3,5 uur durende incompany training krijgen de deelnemers handvatten waarmee zij een gezonde leefstijl voor zichzelf kunnen creëren. Aan de orde komt bewegen, voeding, middelengebruik en ontspanning. Daarnaast wordt aandacht gegeven aan het optimaliseren van de werk-privébalans. Op (inter)actieve wijze wordt ieder onderdeel toegelicht en visueel ondersteund. Er worden tips en tools aangereikt die gemakkelijk en eenvoudig kunnen worden toegepast en een persoonlijk leefstijlplan wordt gemaakt. Om ervoor te zorgen dat het niet bij een inzicht blijft en te borgen dat je medewerkers een gezonde leefstijl voor zichzelf creëren en de voordelen zelf ervaren, biedt Werkend Nederland Gezond het Leefstijl Abonnement. Lees meer... Incompany training Gezond Leven Gewoon Doen door Werkend Nederland Gezond

blog_image:winwin_142476590654ec33d2d873d.png:end_blog_image

 

Michal van DantzigDatum publicatie: 24-2-2017 9:04
Categorieën: Archief

Reageer

Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!