U bent hier: Home >

Wie doet jouw werk als jij straks met vakantie bent?

De zomer komt eraan. Wij wensen je alvast een heerlijke vakantie. Maar wie doet jouw werk als je straks met vakantie bent? Je collega's, of zijn die ook met vakantie of te druk met hun eigen werk?

Voor veel mensen is met vakantie gaan stressvol. Je wilt je werk netjes achterlaten zodat er niets misgaat als je er niet bent. Terugkomen is min of meer hetzelfde. Je ziet er van te voren al tegenop, bakken met werk dat op jou ligt te wachten. Weg vakantiegevoel!

Natuurlijk kan een vakantiekracht niet al je werkzaamheden overnemen, en dat hoeft ook niet. Zij kunnen de eenvoudiger werkzaamheden doen zodat de boel niet in het honderd loopt. Zij ondersteunen je collega's die het druk hebben omdat zij jouw werk erbij doen. Een vakantiekracht kan een enorme hulp zijn!

Scholieren, studenten en gepensioneerden

WinWinWerkt voorziet werkgevers van vakantiekrachten in alle soorten en maten.

  • Jonge mensen zoals scholieren en studenten. Zij zijn beschikbaar in de vakantieperiode.
  • WinWinWerkt bemiddelt ook gepensioneerden. Deze groep is zowel in de vakantieperiode als daarbuiten heel flexibel inzetbaar.  


Kies voor uitzendkrachten bij flexibel en tijdelijk werk

Het is voor organisaties aantrekkelijk om scholieren, studenten en gepensioneerden als uitzendkracht in te huren om meerdere redenen...

  • Financieel voordelig.
  • Je zet de uitzendkrachten in als je ze werkelijk nodig hebt. Je betaalt de gewerkte uren.
  • Uitzenden betekent maximale flexibiliteit voor een lange periode. 78 gewerkte weken, ook met tussenpozen. En daarna nog 4 jaar en 6 tijdelijke contracten mogelijk.
  • No Cure No Pay dienstverlening. Geen enkel risico dus.


WinWinWerkt voorziet je van medewerkers die uitstekend passen bij jouw bedrijf en de werkzaamheden die je voor ze te doen hebt. Wij helpen je graag met het werven van deze Top 'vakantie' Medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Michal van DantzigDatum publicatie: 28-4-2017 15:55
Categorieën: Arbeidsmarkt

Reageer