U bent hier: Home >

Team Schouwers bestaande uit studenten, gepensioneerden en mensen zonder baan

WinWinWerkt heeft zo een leuke opdracht gedaan in 2014 'team samenstellen voor schouwen van woningen'. We houden onszelf graag aanbevolen voor dit soort 'samenwerk' opdrachten. Lees ook de testimonial van onze opdrachtgever onderaan.

De opdracht

WinWinWerkt kreeg de opdracht van a.hak om een team samen te stellen van mensen die gedurende drie periodes van 4 tot 6 weken woningen in Lelystad gaan schouwen ter voorbereiding van de aanleg van glasvezelinternet.

Wervingscampagne

Om geschikte kandidaten te werven hebben wij de vacature geplaatst op meer dan 15 vacature-websites, het intranet van de Hogeschool Flevoland en een social media campagne ingezet, inclusief betaalde Facebook promotie. Uiteraard mocht ook het plaatselijke huis-aan-huis blad niet in deze wervingscampagne ontbreken.

Team van 8 mensen

Wij hebben een team samengesteld van 8 mensen bestaande uit zowel studenten, gepensioneerden en mensen zonder werk die met enthousiasme en met commitment dit werk tijdelijk wilden doen. Belangrijke eigenschappen: uitstekend communicatief , representatief zijn en enig technisch inzicht hebben.

blog_image:article_winwin_147436636157e10b996d9d5.jpg:end_blog_image

Plannen en roosteren

Onze opdrachtgever heeft bepaald hoeveel uur per week en welke tijden (tussen 10 uur ochtend en 20 uur avond) wordt gewerkt. Het schouwen moet op tijd gereed zijn omdat de monteurs erachteraan komen. WinWinWerkt heeft gepland en geroosterd rekeninghoudend met de wensen van de kandidaten. Studenten voor wie dit werk een vakantiebaan is willen veel uren werken. Dat geldt ook voor de mensen die zonder werk zijn en hun uitkering tijdelijk kunnen stopzetten. Voor gepensioneerden, die inkomens-onafhankelijk zijn, geldt dat zij hierin flexibel zijn.

Training

blog_image:winwin_146918905157920bbba9de8.jpg:end_blog_image
De kandidaten kregen een training van onze opdrachtgever waarbij zowel het communicatieve aspect (hoe de bewoners te benaderen) als ook het technische aspect en het verwerken op de tablet aan de orde kwam.

Uitzendkrachten-administratie

WinWinWerkt heeft de back-office bij uitzendopdrachten (verloning / juridisch werkgeverschap) uitbesteed aan gecertificeerde payroll partners. Bij deze opdracht is One Payroll (ABU) onze deskundige partner. Gedurende de looptijd van de opdracht zorgt WinWinWerkt dat de gewerkte uren worden verloond en de uitzendkrachten hun loon op tijd ontvangen.

Met trots en veel plezier, mede dankzij de plezierige samenwerking met onze opdrachtgever, hebben wij deze opdracht succesvol gerealiseerd.

mei/juni/september 2014

Testimonial van onze opdrachtgever

'WinWinWerkt heeft zich getoond als betrouwbare partner. Zij denken actief mee in oplossingen en houden de lijnen kort. Met name voor de start van het project, maar ook tijdens het project hebben zij goede invulling gegeven aan de vraag en hebben zij ons ontzorgd met onder anderen planning'.

Projectleider, a.hak in Lelystad

Michal van DantzigDatum publicatie: 15-9-2017 16:19
Categorieën: Archief
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!