U bent hier: Home >

Van droom.. naar missie.. naar doelen.. naar succes

Onze droom, dat is waarmee de deelnemers van de workhop bij Manifesto mee aan de slag zijn gegaan. Wat drijft ons diep van binnen om te doen wat wij doen met onze onderneming? Zijn wij authentiek, bieden wij relevantie aan onze klanten en lopen wij ons eigen pad om 'onze droom' te realiseren? Het begint met het vaststellen van wat je droom is. En dat is niet zo eenvoudig, bleek wel tijdens de workshop.

Manifesto 'Business Coaching & Personal Accountants' is opgericht vanuit de droom van Erik Friedeberg. Bert Rorije heeft Erik in het proces van vormgeven begeleid. Samen bieden zij dit (her)ontwikkel concept nu aan ondernemers die zowel zichzelf als hun onderneming boven zichzelf willen doen uitstijgen.

Michal van Dantzig is de oprichter van WinWinWerkt en WinWin-WerkWeb. Beide initiatieven zijn vanuit een interne drijfveer gestart 'een samenleving waarin iedereen mag meedoen en welzijn ervaart'. Maar dan ben je nog niet bij de droom die het succes van je onderneming bepaalt.

De workshop is een eerste aanzet, het stemt tot nadenken en de vragen van Erik en Bert en de andere deelnemers brengen je dichter bij de kern van je droom. We zijn de dag geeindigd met het doen van een belofte aan ons zelf. Zie de foto.

Jouw droom is hoe jij jouw ideale wereld ziet en waar je naartoe wilt werken...

Het is als het ware de stip aan de horizon. Onze droom voor WinWin-WerkWeb is 'een welvarende samenleving waarin iedereen kan meedoen door het inzetten van zijn of haar talenten. Wij geloven namelijk dat ieder mens beschikt over talenten. En dat als mensen hun talenten kunnen benutten, zij gemotiveerde medewerkers en gelukkige mensen zijn!

Van daaruit kom je tot een missie...

WinWin-WerkWeb creëert transparantie en samenwerking binnen de reintegratiesector. Hiermee helpen wij begeleiders van reintegratie-werkzoekenden met het creëren van betere kansen op duurzaam werk voor hun clienten. Door talent en motivatie als uitgangspunt te nemen worden succesvolle WinWin werkrelaties gerealiseerd.

Van daaruit ga je het pad lopen (doelen) richting je droom...

Met deze bijzonder nuttige workshop sta je aan het begin van het pad dat je gaat lopen. Bert Rorije helpt je bij de ontwikkelfase van droom tot missie. Manifesto helpt je om de doelen, die daar als vanzelf uit voortkomen, te bereiken.

De workshop kunnen wij je bijzonder aanraden als eerste aanzet tot duurzaam succesvol ondernemen. Neem contact op met Erik Friedeberg van Manifesto voor meer informatie. www.manifesto.nl

Michal van DantzigDatum publicatie: 17-11-2017 8:21
Categorieën: Archief
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!