U bent hier: Home >

Leven Lang Leren, subsidie overheid STAP-budget

Er komt een nieuwe subsidie aan van de overheid voor scholing. Het STAP budget (Stimulans Arbeidsmarkt Positie) is beschikbaar voor zowel werkenden als niet-werkenden. De subsidiepot is toereikend voor zo’n 100.000 tot 200.000 mensen per jaar die aanspraak kunnen maken op een persoonlijk ontwikkelbudget van €1000 tot €2000 per persoon. Op = Op.

Een 'leven lang leren' is essentieel voor ieder individu die een plek wil hebben op de arbeidsmarkt van de toekomst. De overheid wil met de subsidie stimuleren dat mensen, die dit misschien niet zo snel uit zichzelf zullen doen, zich gaan ontwikkelen en daarmee hun positie op de arbeidsmarkt veiligstellen.

Lees meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

 

blog_image:article_winwin_15597370745cf7b2f20f4c4.jpg:end_blog_image

 

Michal Datum publicatie: 5-6-2019 14:05
Categorieën: Arbeidsmarkt , Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, Werkzoekenden

Reacties (2)

Michal 27-6-2019 10:45
Dat is nog niet bekend Jet. Het is een besluit van de ministers Koolmees en Engelshoven. Dat wordt vervolgens uitgewerkt zodat het uitvoerbaar is. Hier gaat zeker nog veel ruchtbaarheid aan gegeven worden. Hier lees je meer.... https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/06/03/persoonlijk-ontwikkelbudget-voor-iedereen
Jet paap 27-6-2019 10:12
Hoi. Wanneer is het mogelijk om deze stal budget regeling aan te vragen? En waar? Het is een heel goed initiatief. Ik ben vanaf januari 2020 werkloos dus wil er graag gebruik van maken. Vr gr Jet Paap

Reageer

Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABEL partners WinWinWerkt

Zoek en vind kandidaten

Voor kandidaten

Zet een nieuwe stap in je loopbaan. Maak gebruik van onze gratis dienstverlening.

Informatie kandidaten

Aanmelden bij WinWinWerkt.nl

Vacature Alerts instellen

Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!