U bent hier: Home >

Zaai Netwerkevenement in Amstelveen 28 januari 2015

Zaai is een coachingtraject voor startende ondernemers (maximaal 3 jaar ondernemen). De 3e editie gaat van start met een gezellig netwerkevenement op 28 januari 2015 vanaf 16.30 uur in NEST in Amstelveen. Na de bijeenkomst kan je jezelf aanmelden voor het gratis coachingtraject op het gebied van sales, netwerken en doelen stellen. Het 3 maanden durende coachingtraject is een initiatief van de Gemeente Amstelveen, Gemeente Aalsmeer, Rabobank, Ondernemersvereniging Amstelveen en InMovement.

WinWin-WerkWeb Facebook Actie 'win 2 bioscoopkaartjes of gratis Vacature Service ter waarde van 395,00 excl. BTW'

Michal van Dantzig, oprichter van WinWinWerkt, was deelnemer aan de 2e editie van Zaai. Tijdens het netwerkevenement zal Michal haar nieuwe initiatief WinWin-WerkWeb presenteren. Lees hieronder over onze Facebook actie en doe mee! 

Wil je erbij zijn om te newerken? Of om te kijken of het coachingtraject jou als ondernemer verder kan helpen? Het evenement is gratis net als het coachingstraject.... aanmelden Zaai netwerkevenement.

blog_image:winwin_142141561654b914c0c89ab.jpg:end_blog_image

Facebook actie - doe mee en help ons enquete invullers te vinden!

Ga naar WinWin-WerkWeb Facebook pagina en 'like onze pagina + deel het bericht over de enquete'

Bij elke 50 ‘likes + delen bericht’ bericht verloten wij een prijs. Dit is naar keuze ‘bioscoopbon voor 2 personen’ of Gratis Vacature Service(werkgevers) ter waarde van €395,00 excl. BTW'.

Michal van DantzigDatum publicatie: 15-1-2017 9:56
Categorieën: Archief

Reacties (2)

Michal van Dantzig 29-1-2015 9:33

Zo leuk, dat ik de kans kreeg om mijn nieuwe initiatief WinWin-WerkWeb te pitchen tijdens het zeer succesvolle netwerk evenement. Meer dan 100 mensen, hele interessante gesprekken gevoerd en nu follow up met de Facebook like actie.

Als ik je niet heb gesproken dan wil ik je hiermee graag uitnodigen om deel te nemen aan de Facebookactie. De intentie van de Facebookactie is om WinWin-WerkWeb bekendheid te geven onder werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. En vooral om hen aan te sporen om de onderzoek-enquete in te vullen. Dus heel fijn als je mij hiermee kan helpen!

Er valt ook nog een leuke prijs te winnen als je de Facebookpagina een like geeft + het bericht over de Facebookactie deelt (dus niet liken maar kiezen voor delen). Dit is de link. Facebookpagina van WinWin-WerkWeb. Heb je geen Facebook account dan kan je helpen door dit blog artikel te delen op bv LinkedIn (voorkeur) Google+ of Twitter. Beide mag natuurlijk ook.

Ter informatie: WinWin-WerkWeb bevindt zich in de onderzoek- en voorbereidingfase. Het maakt daarom deel uit van de WinWinWerkt website. Als het van start gaat zal het een eigen platform-website zijn.

Foto Michal. Met dank aan Darshan van de Ondernemers Vereniging Amstelveen.

Jur 15-1-2015 10:51

Zeer interessant ik kom. Nog mooier zou het zijn als ik wordt uitgeloot voor het coachinmgstraject.

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!