U bent hier: Home >

Successen vieren

Afgelopen periode heeft WinWinWerkt als nieuwe klant Future Crops verwelkomd. We hebben voor drie vacatures het werving en selectieproces afgerond.

Officemanager, Controller en Agronoom

Jacqueline is een maand geleden begonnen. Met enthousiasme en gedrevenheid is zij volledig ingeburgerd in haar zelfstandige rol als Officemanager. Lees haar post op Linkedin.

Jolanda start morgen in de uitdagende functie van Controller. Haar enthousiasme en drive spat ervan af. Lees haar post op Linkedin.

Binnenkort start Rossella een jonge recent WO afgestudeerde Agrarische Ingenieur. Zij verhuist voor haar droombaan als Agronoom van Italie, haar thuisland, naar de regio Den Haag.

Kandidaten om trots op te zijn als recruiter

Dit zijn sollicitanten waar je als recruiter trots op bent dat je hen kan bieden aan je opdrachtgever. Zij zijn niet uitsluitend bemiddeld op hun vakkennis en vaardigheden, die zonder enige twijfel uitstekend zijn. Hun enthousiasme voor de baan en hun persoonlijkheid zijn net zo belangrijk. Deze kandidaten sprongen er vanaf het 1e sollicitatiemoment (de motivatiebrief) uit. Door de zorgvuldige selectieprocedure, in meerdere stappen, werd het steeds duidelijker dat dit inderdaad de TopMedewerkers zijn die je als organisatie graag wilt binnenhalen.

Succesvol werven van TopMedewerkers

Over het binnenhalen van TopMedewerkers gaat het e-book 'Succesvol werven van TopMedewerkers'. Je kan het gratis downloaden van de inspiratiewebsite TopTeam-MKB.nl.

Wil je dat WinWinWerkt je erbij ondersteunt? Dan lees je hier meer informatie... Voor werkgevers.

Michal van DantzigDatum publicatie: 1-1-2018 14:28
Categorieën: Arbeidsmarkt , Positieve verhalen en voorbeelden, TopTeam MKB, Werkgevers, WinWinWerkt actueel

Reageer