U bent hier: Home >

Walk & Talk 'koffiepauze werkzoekenden' in Mijdrecht en Amstelveen

 

Walk & Talk netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden, worden gehouden in 85 bibliotheken door heel Nederland. Het is een laagdrempelige bijeenkomst, je mag zo binnenlopen. Meer informatie op de website van De Levende Sollicitatiegids.

De bibliotheek in Amstelveen en in Mijdrecht organiseren ook Walk & Talks. Een deskundige houdt een inleiding. Er is veel ruimte voor interactie en vragen. Daarna gaan de aanwezigen met elkaar netwerken. Maandag 17 september (Mijdrecht) en donderdag 27 september jl. hield ik (Michal) de inleiding. Mijn intentie is om werkzoekenden bewust(er) te maken van de vaardigheden die nodig zijn voor de hedendaagse arbeidsmarkt. Aan de hand van de cirkel van betrokkenheid en de cirkel van invloed (Stephen Covey) hoop ik werkzoekenden te inspireren om zelf hun kansen op een passende baan te verbeteren.

De video is de presentatie in 1,5 minuut zonder gesproken tekst. De echte inleiding met toelichting duurt circa een half uur. Je kan de presentatie hier downloaden. Inleiding Walk & Talk september 2018.

De bijeenkomst in de bibliotheek in Mijdrecht is geweest. Meer dan 15 proactieve werkzoekenden kwamen zichzelf verrijken met inzichten, inspiratie en om te netwerken met andere werkzoekenden. Leuke bijkomstigheid was dat de wethouder van de Gemeente Ronde Venen, Alberta Schuurs-Jensema, de bijeenkomst heeft bijgewoond. Haar belangstelling voor het onderwerp van de inleiding, en voor de individuele verhalen van de werkzoekenden, was groot. Ze heeft dan ook meegedaan aan de gelegenheid tot netwerken. Hartstikke positief dat een wethouder op deze manier inzichten vergaart.

De bijeenkomst in Amstelveen trok circa 10 deelnemers. Veel goede vragen en interactie na de inleiding.

Organiseer je een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden? Ik vind het leuk om deze inleiding te houden en interactief vragen te beantwoorden. Neem contact met mij op.

Michal van Dantzig

Michal van DantzigDatum publicatie: 8-9-2018 14:26
Categorieën: Arbeidsmarkt , Sollicitatie en loopbaantips, Werkzoekenden, WinWinWerkt actueel

Reageer

Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABEL partners WinWinWerkt

Zoek en vind kandidaten

Voor kandidaten

Zet een nieuwe stap in je loopbaan. Maak gebruik van onze gratis dienstverlening.

Informatie kandidaten

Aanmelden bij WinWinWerkt.nl

Vacature Alerts instellen

Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram