U bent hier: Home >

TIP theatershow “Stop met solliciteren, ga werken!”

Bij WinWinWerkt vinden wij het belangrijk om werkzoekenden te helpen 'zichzelf beter te helpen bij hun zoektocht naar werk'. Deze theatershow is een initiatief dat wij graag als TIP delen.

Stop met solliciteren, ga werken!

Alweer een afwijzing in je mailbox? YES, want op die baan zat je toch niet te wachten! Hoe je wél een leuke baan krijgt? Theatermaker en trainer Ralph Kolen geeft het antwoord in ‘Stop met solliciteren, ga werken!’: dé theatershow voor werkzoekend Nederland. Herkenbaar, eerlijk en inspirerend. Voor iedereen die op zoek is naar (nieuw) werk, of anderen daarbij helpt. 

"Stop met solliciteren, ga werken!" is een interactieve show vol humor en muziek waarin Ralph laat zien hoe je zelf de regie neemt bij het vinden én krijgen van een passende baan. Met ontroerende liedjes legt hij de vinger op de pijnlijke plek. Om vervolgens aan de slag te gaan met onder meer praktische tips en een recordpoging netwerken. Kolen: “Ik wil laten zien dat je je niet moet laten leiden door de eisen van het UWV of de angst dat je de hypotheek niet kunt betalen, maar door de dingen waar jíj energie van krijgt.” ‘Stop met solliciteren’ is dan ook bedoeld voor álle werkzoekenden: mensen zonder baan, maar ook mensen die graag ergens anders willen werken.

Over Ralph Kolen

“Solliciteren is hard werken”, zegt Ralph Kolen, theatermaker en trainer op het gebied van arbeidsmobiliteit. “Ik heb zelf ook in zo’n situatie gezeten en geloof me: solliciteren vergt kennis, concentratie en doorzettingsvermogen. Inmiddels geef ik al jaren met veel plezier professionele sollicitatie- en netwerktrainingen. Daarnaast verzorg ik met mijn theatergroep De Penthouse Boys de muzikale omlijsting op straattheaterfestivals (Oerol) en tonpraot-avonden. Al die ervaringen breng ik nu samen in een interactieve voorstelling vol humor, muziek en met een vleugje ontroering.”

De theatershow is vanaf september te zien in diverse theaters in Nederland, waaronder Rosmalen, Amsterdam, Panningen, Etten-Leur, Nijmegen, Oss en Arnhem. Kijk voor meer informatie over speeldata en tickets... Speellijst 'Stop met solliciteren, ga werken!

Michal van DantzigDatum publicatie: 22-8-2017 14:57
Categorieën: Archief
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!