U bent hier: Home >

Symbolen in je Linkedin profiel zijn verhelderend en verfrissend!

Gebruik jij symbolen in je Linkedin profiel? Nog niet? Dan is dit interessant voor je.

Natuurlijk moet jouw linkedin profiel vooral inhoudelijk sterk zijn. Zodanig dat de bezoeker van jouw profiel direct een positieve en juiste indruk krijgt van jouw kennis en kunde. Opmaak zoals vette en schuine letters en opsommingstekens verbetert de leesbaarheid en overzichtelijkheid. Maar helaas, opmaak mogelijkheden biedt Linkedin niet voor je profiel.

Symbolen bieden een goede mogelijkheid om je Linkedin profiel te verduidelijken, te verfrissen en maakt het opvallender. Symbolen zijn zeker van waarde in je headline en in je summary. Het vestigt direct de aandacht op jouw expertise. Ervan uitgaande dat je dit in je headline en summary hebt vermeld.

In dit blog op Linkedin van Brynne Tillman staan verschillende symbolen die je kan gebruiken in je Linkedin profiel. Het is heel simpel, het symbool van je keuze kopieren en plakken op de plek in je profiel waar je het wilt hebben. Maak er geen kermis van, het moet wel functioneel zijn en ten goede komen aan de overzichtelijkheid van je profiel.

En deze tip kregen we van Judi Godvliet. Hier vind je heel veel symbolen te gebruiken in je linkedin en op je mobiel  https://unicode-table.com/en/#miscellaneous-symbols

Nog een tip over bereikbaarheid.

Vermeld je emailadres en/of je telefoonnummer in je summary. Bij veel profielen mist dit in de summary. Dat kan een gemiste kans zijn omdat mensen je niet makkelijk kunnen bereiken. Je bent tenslotte op Linkedin om te connecten met anderen.

Op jouw succes!

Team WinWinWerkt

PS. Is jouw Linkedin profiel up to date? Of kan je nog wat tips en advies gebruiken? In dit blog lees je waaraan een professioneel linkedin profiel voldoet... LinkedIn de meerwaarde van een professioneel profiel.

 

Michal van DantzigDatum publicatie: 7-1-2017 10:29
Categorieën: Sollicitatie en loopbaantips, Werkzoekenden

Reageer

Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!