U bent hier: Home >

Old Passioned 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'

Een inspirerend portretten boek is het, Old Passioned van Arnaud Mooij. Arnaud fotografeerde markante en actieve ouderen die met passie, drive, geestdrift, levensvreugde midden in het leven staan. Bijzondere persoonlijkheden van minimaal 65 jaar jong. Old Passioned legt hun bezieling vast.

Eén van de geportretteerden is Gerrit Jan Hamers

68 jaar was hij toen hij besloot zich aan te sluiten bij WinWinWerkt en werkgevers te gaan voorzien van gepensioneerde uitzendkrachten. Met een lange loopbaan in bestuursfuncties in de zorg, overheid en gerechtelijke organisatie, zocht hij op 68 jarige leeftijd de uitdaging op. Net als Pipi Langkous had hij de overtuiging 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'. En dat is gebleken. Bijna 2 jaar maakt hij deel uit van het WinWinWerkt team. Hij netwerkt, acquireert, houdt interviewgesprekken en brengt succesvolle arbeidsrelaties tot stand. Veel was nieuw voor hem zoals wet en regelgeving rondom arbeid, acquireren, netwerken en de praktijk van arbeidsbemiddeling. Zijn leergierigheid in combinatie met het bijwonen van trainingen en seminars heeft ervoor gezorgd dat hij zich dit goed eigen heeft gemaakt. Zijn sociale vaardigheden en mensenkennis eraan toegevoegd, is hij 2 jaar later helemaal ingeburgerd in het uitzendvak.

Ik ben trots op mijn collega en enorm blij met de passie waarmee hij WinWinWerkt vertegenwoordigt en succesvolle arbeidsrelaties tot stand brengt. Als het aan Gerrit Jan ligt gaat hij nog vele jaren zo door. Als het aan mij ligt ook.

Michal van Dantzig, oprichter WinWinWerkt.

Old Passioned inspireert jong en oud

Het is een prachtig fotoboek. De geportretteerden, de foto's en de verhalen erbij zijn inspirerend voor jong en oud. We kunnen zeker een voorbeeld eraan nemen zodat we dit ook voor onszelf bereiken. Het boek Old Passioned is te bestellen via www.oldpassioned.nl.

blog_image:article_winwin_15142893455a4238c115499.png:end_blog_image

 

Michal Datum publicatie: 26-12-2017 12:09
Categorieën: Gepensioneerden en werk, Uitzendbureau 65+ gepensioneerden, WinWinWerkt actueel

Reageer