U bent hier: Home >

De persoonlijke waardepropositie – door Marcel Elte (in memoriam)

Voor het Engelstalige internationale E-book …Just Work schreef Marcel Elte het artikel ‘de persoonlijke waardepropositie’. Je kan het artikel, de Nederlandse versie, hier gratis downloaden in PDF. De persoonlijke waardepropositie - door Marcel Elte.

Marcel schreef dit artikel met als doel werkzoekenden te steunen bij hun zoektocht naar werk. Marcel geeft voorbeelden van een creatieve en vernieuwende aanpak om jezelf aan een passende baan te helpen. Meer informatie over het boek... ... Just Work, uitgever Mediadunes.

Het E-book is te verkrijgen bij amazon.com e-book ...JustWork bestellen Het boek is ook in een printversie te krijgen bij Amazon.com... Amazon.com boek Just Work printversie. De prijs is 9,99 US dollar + verzendkosten ca 11 US dollar per verzending.

In memoriam Marcel Elte

Marcel overleed volkomen onverwacht 7 december 2014 op 64 jarige leeftijd. Hij wordt, door de mensen die hem kenden, herinnerd als een bijzonder aimabele man, hulpvaardig, bescheiden, intelligent en met een brede interesse.

Ik ontmoette Marcel eind oktober jl. Marcel benaderde WinWinWerkt omdat hij goede ideeën had over kansen creëren voor werkzoekenden. Tijdens ons kennismakingsgesprek bleek dat wij opvattingen en ideeën deelden. Wij spraken naar elkaar uit om te gaan samenwerken. De vorm lag nog open maar het heeft wel geresulteerd in dit artikel. Helaas blijft het hierbij door het onverwachte overlijden van Marcel. 

Vanwege Marcel zijn persoonlijkheid, ideeën en ervaring had ik veel verwachtingen van een toekomstige samenwerking. Marcel wordt ook door mij gemist.

Michal van Dantzig, WinWinWerkt, 17 december 2014.

Michal van DantzigDatum publicatie: 19-12-2017 10:39
Categorieën: Archief
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!