U bent hier: Home >

Tegenlicht uitzending 'het rendement van geluk'

De inspirerende uitzending van Tegenlicht 'het rendement van geluk' geeft een goed beeld van een belangrijke tendens in het bedrijfsleven 'ondernemen met maatschappelijke impact'. Bedrijfsadviseur Kees Klomp noemt het de 'betekenis economie'.

Het zijn profit ondernemingen die maatschappelijke impact  (rendement) op de 1e plaats zetten en voor wie 'winst maximalisatie' plaats heeft gemaakt voor 'winst om een gezonde bedrijfsvoering te kunnen doen'. Het trekt medewerkers aan die dezelfde drijfveer hebben en met grote betrokkenheid hun bijdrage leveren aan de missie van de onderneming. Het gaat hierbij ook om de eigen vervulling en plezier in wat je doet. Zoals de oprichter van the Happy Startup School in de VS zegt 'happy is the new rich'.

Deze bedrijven zijn over het algemeen succesvoller dan bedrijven die werken vanuit het 'winstmaximalisatie' principe. Bekijk de uitzending via deze link. Het is zeer de moeite waard.

Maatschappelijke impact realiseren

WinWinWerkt is een onderneming die maatschappelijke impact wil realiseren. Door onze HRM dienstverlening en door middel van projecten onder de naam WerkWeb. Lees meer... WerkWeb 'maatschappelijke impact realiseren'.

Michal van DantzigDatum publicatie: 4-4-2017 10:22
Categorieën: Archief
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!