Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
U bent hier: Home >

Nieuwsuur 'Ouderen blijken onmisbaar bij de vele vacatures'

Van hoge werkloosheidscijfers (recente verleden) naar een krappe arbeidsmarkt (heden). Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In Nederland is een tekort aan goede arbeidskrachten om de vele vacatures mee in te vullen. Dit biedt kansen voor andere groepen op de arbeidsmarkt, o.a. gepensioneerden.

Artikel Nieuwsuur 'Ouderen blijken onmisbaar bij de vele vacatures'

Hoogleraar ouderen en arbeidsmarkt, Kène Henkens, verbonden aan demografisch instituut NIDI, heeft onderzoek gedaan naar de inzet van gepensioneerden op de arbeidsmarkt. Ze zijn een zegen voor de arbeidsmarkt, als die plots overvallen wordt door grote tekorten aan arbeidskrachten: de gepensioneerde ouderen. Ze zijn ervaren, werken in deeltijd en zijn zeer gemotiveerd. 75% van de werkgevers die ervaring hebben met gepensioneerde uitzendkrachten zijn positief. Dit blijkt uit een artikel van Nieuwsuur... Ouderen blijken onmisbaar bij de vele vacatures.

Bij WinWinWerkt kunnen we dit alleen maar beamen. Wij weten dat het inzetten van gepensioneerde uitzendkrachten bedrijven veel voordelen biedt. Gepensioneerde uitzendkrachten zijn ideaal voor de flexibele schil. Hier kan je meer lezen... * Uitzendbureau 65+ gepensioneerden.

blog_image:article_winwin_15201564185a9bbf027d0be.jpg:end_blog_image

Michal Datum publicatie: 3-3-2018 13:32
Categorieën: Arbeidsmarkt , Gepensioneerden en werk, Uitzendbureau 65+ gepensioneerden, Werkgevers, WinWinWerkt actueel

Reageer