U bent hier: Home >

Bedrijfsbezoek leerlingen Media College (VMBO) - JINC project Carriere Coach

Het JINC project Carriere Coach is een eenjarig traject voor VMBO leerlingen in het 4e leerjaar. Het jaar dat de leerlingen moeten kiezen wat hun vervolgopleiding aan het MBO wordt. Een belangrijke keuze die hun werktoekomst mede bepaalt. Om de leerlingen hierbij te ondersteunen helpen JINC coaches, afkomstig uit het bedrijfsleven, de leerlingen om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn en wat goed bij hen past. Michal van Dantzig (WinWinWerkt) is een JINC Carriere Coach. Zij begeleidt 4 leerlingen.

Onderdeel van het project is een bedrijfsbezoek aan het bedrijf van de coach. Samen met mede JINC Carriere Coach Chrystel Credo organiseerde Michal het bedrijfsbezoek voor de 8 leerlingen bij NEST Werkplekken in Amstelveen, de kantoorlocatie van WinWinWerkt. Hoe het bedrijfsbezoek is verlopen voor de leerlingen lees je hier.. Kennismaken met een hele nieuwe wereld van mogelijkheden!


. blog_image:article_winwin_15749589665ddff77616370.jpg:end_blog_image

blog_image:article_winwin_15749589475ddff7631212f.jpg:end_blog_image

Michal van DantzigDatum publicatie: 28-11-2019 17:21
Categorieën: WerkWeb nieuws
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!