U bent hier: Home >

WinWinWerkt sponsort TEDxAmstelveen

14 april a.s. is de 2e editie van TEDxAmstelveen. WinWinWerkt is trotse sponsor van dit lokale evenement met wereldse allure.

TED is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers en partners die geloven in de kracht van het verspreiden van ideeën via TED talks. TED talks zijn korte, goed voorbereide, inspirerende presentaties van maximaal 18 minuten. Dit is genoeg tijd om serieus een onderwerp te bespreken en kort genoeg om de aandacht vast te houden. De onderwerpen zijn divers en gevarieerd, van onderwijs, nieuwe technologien, kunst tot sport. Om het bereik van goede ideeën te vergroten worden alle talks opgenomen en zijn via TED beschikbaar.

TED talks Amstelveen

Lokale mensen in Amstelveen geven een TED talk over hun 'waardevolle idee'. Het zijn niet zomaar ideeën. Een TED talk is altijd over 'ideas worth spreading!'

De TED talk sprekers worden geselecteerd uit een groot aantal aanmelders.  Vervolgens worden ze getraind en gecoacht bij het aanscherpen van hun TED talk zodat het een inspirerende TED talk wordt waarin toehoorders worden meegenomen en enthousiast worden gemaakt voor het idee. Zo worden de 'Ideas worth spreading' verder gebracht.

Lees meer over het komende event en de sprekers op TedXAmstelveen.

blog_image:article_winwin_15517936125c7e7dccd0c91.jpg:end_blog_image

 

Michal van DantzigDatum publicatie: 5-3-2019 14:24
Categorieën: WinWinWerkt actueel

Reageer

Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABEL partners WinWinWerkt

Zoek en vind kandidaten

Voor kandidaten

Zet een nieuwe stap in je loopbaan. Maak gebruik van onze gratis dienstverlening.

Informatie kandidaten

Aanmelden bij WinWinWerkt.nl

Vacature Alerts instellen

Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram
WinWinWerkt gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.