U bent hier: Home >

Kennismaken met Manifesto 'uitnodiging'

Heb je al gehoord over Manifesto Business Coaching & Personal Accountants? Manifesto is een vernieuwer in de accountancy sector. Zij hebben voor de organisatievorm coöperatie gekozen.

De missie van Manifesto is 'ondernemers helpen hun dromen te realiseren'. Maatschappelijke winst is net zo belangrijk als economische winst, zo niet belangrijker.

Vanaf de start nu 1 jaar geleden worden inspiratiebijeenkomsten georganiseerd met bekende sprekers die onze wereld op een vernieuwende manier een stukje beter / leuker / duurzamer / groener / socialer willen maken.

Manifesto en WinWinWerkt

Michal van Dantzig, Partner in WERK en HRM bij WinWinWerkt, is teamlid van de Vliegende Brigade (team van specialisten) van Manifesto. Michal zegt hierover 'de reden dat ik graag deel uitmaak van de Vliegende Brigade is, dat ik als IMPACT gedreven ondernemer die de arbeidsmarkt een stuk innovatier en socialer wil maken, hier gelijkgestemde ondernemers tref. Dit zijn de bedrijven waar ik graag mee samenwerk.'

Als je na het lezen van deze informatie geinteresseerd bent om meer te weten over Manifesto dan nodigt Michal je graag uit voor 1 van de bijeenkomsten die in oktober worden gehouden bij Manifesto in Amsterdam. Data en toelichting lees je onderaan. Neem contact op met Michal voor meer informatie en om af te spreken, email michal.van.dantzig@winwinwerkt.nl.

Crowdfunding campagne.

Manifesto wil groeien om haar missie voor meer ondernemers bereikbaar te maken. Maar ook om de continuiteit te waarborgen. Er loopt een crowdfunding campagne waaraan je kan deelnemen. In deze PDF lees je er meer over. Crowdfunding met Manifesto Infografic,

En wil je de campagne zelf zien, de video over Manifesto en hoeveel geld er al opgehaald? Dit is een link naar de crowdfunding campagne van Manifesto... cowdfunding campagne Manifesto.

Bijeenkomsten om kennis te maken in oktober.

18 oktober tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Je krijgt dan een vertoning van het Persoonlijk Scorebord.

25 oktober van 11.30 uur tot 12.30 uur. Kennismaken met de leden van de Vliegende Brigade.

27 oktober tussen 16.00 uur en 17.30 uur. Dit is voorafgaand aan een bijeenkomst met Nudge (community en platform van initiatieven die een positieve en blijvende verandering in onze samenleving realiseren). Je kan daarna aansluiten bij deze zeer interessante bijeenkomst).


Ben je geinteresseerd in Manifesto en wil je aanwezig zijn bij 1 van de bijeenkomsten in oktober? Ik hoor graag van je!

Michal van Dantzig, michal.van.dantzig@winwinwerkt.nl 06 117 22 938.

Michal van DantzigDatum publicatie: 18-10-2017 13:15
Categorieën: Archief

Reageer

Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!