U bent hier: Home >

Ons goede voornemen voor 2015... jouw hulp gevraagd bij de realisatie!

Per 1 januari 2015 gaat de participatiewet in werking. Het uitgangspunt van de participatiewet is 'ieder individu die in staat is om te werken een passende werkplek bieden'.

Ons goede voornemen is om in 2015 'jobhunting dienstverlening' te realiseren die dit op effectieve wijze mogelijk maakt. Meer informatie over WinWin-WerkWeb lees je hier... WinWin-WerkWeb i.o..

Wij vragen jouw hulp om ons goede voornemen gestalte te geven...

Voor ons voorbereidend onderzoek willen wij in contact komen met werkgevers die ervaring hebben met de doelgroepen en/of de intentie hebben iemand met een arbeidsbeperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek te bieden. Ook willen wij in contact komen met de werkzoekenden uit deze doelgroepen WWB (bijstand, langdurend werkloos) Wajong (vanaf jonge leeftijd een arbeidsbeperking) WSW (sociale werkvoorziening) en WIA (gedeeltelijk arbeidsongeschikt na ziekte).

Je kan ons helpen door dit bericht te delen op social media (buttons hieronder) met een oproep om de enquete in te vullen.  

Ben je werkgever en betrokken bij dit onderwerp? Of ben je een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt? Wij verzoeken je de enquete in te vullen.

  • Klik hier voor de enquete voor 'werkgevers betrokken bij dit onderwerp'

  • Klik hier voor de enquete voor 'werkzoekenden met een arbeidsbeperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt'


Hartelijk dank voor je hulp!

Michal van DantzigDatum publicatie: 30-12-2017 10:53
Categorieën: Archief
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!