U bent hier: Home >

Voorproefje TEDx Amstelveen 2019

Video: Maarten Oosterhoff vertelt de aanwezigen over de opbouw van een TED Talk.

Generale repetitie en partnerborrel

De partners (sponsoren) van TEDx Amstelveen kregen gisteren al een voorproefje van de inspirerende TED Talks die zondag 14 april 2019 worden gehouden in de Schouwburg Amstelveen (sponsor).

De TED Talk sprekers hielden hun generale repetitie in de gezellige Jumpstart ruimte van Loogman (sponsor) in Amstelveen. Aan het einde van de generale repetitiemiddag waren de partners uitgenodigd voor de partnerborrel. We kregen nog een staartje van de repetitie mee. En dat belooft wat komende zondag.....

Een TED Talk is niet zomaar een presentatie

Het moet van begin tot eind (maximaal 18 minuten) boeien. Het inspireert en neemt de toehoorders mee in de ideeën van de spreker. Om dit voor elkaar te krijgen worden de TED Talk sprekers geholpen door ervaren 'presenteren' coaches.

Maarten Oosterhoff, één van de 'presenteren' coaches,  vertelde de aanwezigen waaraan een TED Talk moet voldoen en hoe het is opgebouwd. Maarten gaf tips hoe je de presentatie zo opbouwt dat je jouw toehoorders, vanaf het eerste woord tot maximaal 18 minuten, meeneemt in jouw verhaal. Tips die zeker ook van waarde zijn voor andersoortige presentaties en pitches.

WinWinWerkt is sponsor van deze tweede editie van TEDx Amstelveen

Het geeft plezier en inspiratie om met een financiele ondersteuning en PR te mogen bijdragen aan dit mooie evenement in Amstelveen. 

Over TEDx Amstelveen

Mette Reitsma is de initiatiefnemer van TEDx Amstelveen. Geholpen door een groot aantal onbetaalde vrijwilligers ontwikkelt TEDx Amstelveen zich tot een inspirerende terugkerende bron van ideeën die bijdragen aan een fijnere wereld. Lees meer over TEDx Amstelveen op de website TEDx Amstelveen. Hier kan je ook een sneak preview krijgen van de sprekers van de 2019 editie zondag 14 april a.s..

****

Dit is een artikel geschreven door Michal van Dantzig voor WinWinWerkt.nl.

 

Michal van DantzigDatum publicatie: 7-4-2019 13:56
Categorieën: WinWinWerkt actueel

Reageer

Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABEL partners WinWinWerkt

Zoek en vind kandidaten

Voor kandidaten

Zet een nieuwe stap in je loopbaan. Maak gebruik van onze gratis dienstverlening.

Informatie kandidaten

Aanmelden bij WinWinWerkt.nl

Vacature Alerts instellen

Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!