U bent hier: Home > Werkzoekers > Informatie gepensioneerden

Uitzendbureau 65+ bijbanen voor gepensioneerden

Bent je met pensioen en heb je het gevoel dat je leefwereld wat klein wordt? Dan is werken een goed middel om jouw horizon te verbreden.

Bijbanen voor gepensioneerden 65+ en pre-gepensioneerden

Vacatures voor gepensioneerden

Het soort werk dat WinWinWerkt biedt is afhankelijk van de vacatures die wij mogen bemiddelen voor werkgevers. Het varieert van ongeschoold tot specialistisch werk. Het merendeel van de banen is parttime en/of op oproepbasis.

Typische 65+ banen zijn banen waarvoor je niet opgeleid hoeft te zijn. Algemene ontwikkeling, levenservaring, sociale vaardigheden en enthousiasme zijn dan belangrijke functie-eisen. Wij bemiddelen ook voor 65+ banen waar recente vakkennis en specifieke werkervaring wel van belang is. Een professioneel CV en een goede motivatie zijn dan erg belangrijk. Dit verschilt niet van onze bemiddeling voor jongere mensen die met hun loopbaan bezig zijn. Waaraan een CV en een motivatie moet voldoen lees je hier... Loopbaantips en sollicitatietips.

Informatie over onze werkwijze en hoe je je kan inschrijven lees je hier... Voor werkzoekers.

De video is niet meer heel recent (2007), echter de motivatie van de gepensioneerden en de voordelen voor werkgevers is allesbehalve gedateerd. Luister wat 65plusser Jan, zijn werkgever De gemeente Nieuwegein en Michal van Dantzig hierover vertellen.

Vacatures voor gepensioneerden 65+ en pre-gepensioneerden

Vacatures waarvoor wij gepensioneerden zoeken brengen wij onder bij een aparte categorie 'Gepensioneerden vacatures'.

Er is onderscheid tussen mensen die AOW gerechtigd zijn en mensen die pre-gepensioneerd zijn. Voor AOW gerechtigden die gaan werken in loondienst geldt een soepeler wet- en regelgeving dan voor mensen die dit nog niet zijn. De loonkosten voor deze groep werknemers is bovendien lager vanwege het wegvallen van sociale premies. Dit betekent dat opdrachtgevers vaak de voorkeur geven aan een gepensioneerde 65+ (AOW gerechtigd) bij werk waar geen specifieke kennis voor nodig is. Bij kennisfuncties wordt dit minder relevant gevonden. 

Werk voor gepensioneerden 65+ in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam, Haarlemmermeer

WinWinWerkt is als uitzendbureau voor gepensioneerden 65+ actief in de regio Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam en Haarlemmermeer en Zaanstad.

Wij krijgen echter ook verzoeken van werkgevers voor gepensioneerden 65plus en pre-gepensioneerde uitzendkrachten uit andere delen van Nederland. Op termijn zullen wij onze bemiddelingsactiviteiten uitbreiden naar andere regio's. Je bent van harte welkom om je aan te melden ook als je woonachtig bent buiten onze actieve regio. Onze bemiddeling is gratis voor werkzoekenden. Hier lees je meer over onze werkwijze en hoe je je kan aanmelden... Voor werkzoekers.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
218 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
218 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
456 bekeken | 0 reacties