U bent hier: Home > WinWinWerkt > Assessment DISC

Assessment DISC voor een succesvolle start van een 'bloeiende' werkrelatie

WinWinWerkt heeft als missie 'bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt'. Wij brengen deze werkrelaties tot stand met onze recruitment-dienstverlening. Wij gaan echter nog een stap verder.

Samenwerken kan een uitdaging zijn. Iedereen is van goede wil, maar mensen verschillen nu eenmaal van elkaar en zo kan er gemakkelijk miscommunicatie en onbegrip ontstaan. DISC is een instrument om meer kennis en dus ook meer begrip voor elkaars manier van doen en communiceren te krijgen. Wij geloven dat als je een DISC assessment inzet bij de start van de samenwerking dat dit leidt tot een succesvolle 'bloeiende' werkrelatie.

De DISC assessment is een extra dienstverlening dat aanvullend kan worden ingezet bij onze dienstverlening Detacheren en Vacature Service Platina. Hieronder lees je meer over wat DISC voor jouw samenwerking kan betekenen. Interesse? Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Janine Fidder van Zelf Doen Training en Coaching

DISC assessment samenwerking WinWinWerkt en Zelf Doen training en coaching

Voor deze aanvullende dienstverlening werken wij samen met Janine Fidder van Zelf Doen training en coaching. Janine is een ervaren teamcoach met betrekking tot onderlinge samenwerking en communicatie. Janine werkt met het Het Persoonlijke Stijl Profiel DISC van Q4 Profiles.

Janine vertelt over DISC...

Mensen verschillen van elkaar. Gelukkig maar, dat maakt de wereld kleurrijk en dynamisch. Dat betekent wel dat je voortdurend moet blijven schakelen! Dat is niet zo moeilijk als we met mensen te maken hebben die ongeveer dezelfde gedragsvoorkeuren en communicatiestijl hebben als wijzelf. Lastiger wordt het als mensen niet dezelfde voorkeur hebben en – voor ons gevoel – heel anders communiceren.

Het ingewikkelde van communicatie is dat we niet weten wat de ander denkt, voelt of bedoelt. We zijn geneigd te denken dat de ander net zo redeneert als wij zelf en interpreteren andermans gedrag vanuit ons eigen perspectief met onze eigen behoeften. We vullen in en dan ontstaat er ruis en miscommunicatie….

Mensen zijn een stuk leuker als je ze begrijpt! Verschillende typen mensen hebben verschillende manieren van doen en onderliggende behoeften. Als we daar inzicht in krijgen ontstaat er ook meer begrip. We kunnen ons gedrag dan afstemmen op de ander en de juiste taal spreken om elkaar weer te bereiken. Daardoor zal de relatie en communicatie met die ander beter worden.

Lees meer... www.zelfdoen-trainingencoaching.nl. Dit is een voorbeeld van een Q4 Persoonlijke (DISC) Stijl Profiel.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Vacature Alert
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Meer zoekopties
Recente artikelen
op12-12-2018 16:07
118 bekeken | 0 reacties
op22-11-2018 11:51
189 bekeken | 0 reacties
op17-11-2018 14:47
312 bekeken | 0 reacties
op23-10-2018 15:00
275 bekeken | 0 reacties
op13-10-2018 9:14
396 bekeken | 0 reacties