U bent hier: Home > Specialismen > * Advies en Implementatie

Advies en Implementatie Recruitmentproces

Advies en Implementatie Recruitmentproces door WinWinWerkt.nl

Is de recruitment van nieuwe medewerkers een probleem voor jouw organisatie?

Voor organisaties is het wennen. Nog maar kort geleden was het tamelijk eenvoudig om gekwalificeerde medewerkers binnen te halen. Helaas voor werkgevers is nu het omgekeerde het geval. 

Bedrijven ervaren de negatieve gevolgen. Denk maar aan belemmering om te groeien, hoge werkdruk en ziekteverzuim, ontevreden klanten en plannen die niet worden uitgevoerd. Bij onvoldoende aanbod van sollicitanten is de kans groot dat de verkeerde medewerker wordt aangenomen. Dit leidt weer tot andere problemen en kost veel geld.

Op interim-basis helpt Michal van Dantzig organisaties dit probleem op te lossen. Hoe? Door het recruitmentproces onder de loep te nemen. Wat gaat goed en wat kan beter? Het is een 3 stappen dienstverlening. De stappen zijn 1. Inventarisatie 2. Advies 3. Implementatie.

Alle aspecten die belangrijk zijn bij recruitment worden erin betrokken. Te beginnen met het wervingsproces. Employer-branding, communicatie per vacature, ideale kandidaten, wervingscampagnes via jobboards en sociale media en actieve benadering van potentiele sollicitanten. Ook het sollicitatieproces wordt onder de loep genomen. Als werkgever zal je snel en zorgvuldig moeten reageren op sollicitaties. Om te voorkomen dat je sollicitant voor je neus weggekaapt wordt door een andere werkgever.

Interesse in deze dienstverlening? Neem contact op met Michal voor een vrijbijvend intakegesprek... WinWinWerkt team.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Meer zoekopties
Recente artikelen
op12-6-2018 16:20
151 bekeken | 0 reacties
op22-5-2018 12:06
159 bekeken | 0 reacties
op10-5-2018 14:12
1196 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:59
267 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:57
134 bekeken | 0 reacties