U bent hier: Home > > Fine Food Factory

Fine Food Factory

Fine Food Factory

Fine Food Factory is opgericht in 1999 door Bert Verheij. We organiseren zakelijke events (vergaderingen, borrels, afscheidsfeesten) en particuliere events (workshops, verjaardagen, jubileums, bruiloften, borrels, feesten, private dining). Dit kan zijn bij de klant aan huis maar ook bij één van de locaties waar wij mee samenwerken.

Onze stijl is Frans-Internationaal. Alles is ambachtelijk bereid, van de amuses tot de zoetigheden. Fabrieksproducten komen onze keuken niet in. We volgen de seizoenen; groenten, vruchten en kruiden komen zoveel mogelijk uit eigen moestuin. Wilde paddenstoelen, kruiden en eetbare bloemen worden gevonden in het Achterhoeks landschap. We maken zoveel mogelijk gebruik van streekproducten die direct van de producent worden betrokken. Vis komt uitsluitend uit de Noordzee, wild is altijd van Nederlandse bodem, vlees komt van een boer die zijn dieren bijna jaarrond in de wei heeft staan.

Wij, Bert Verheij, Micha Jonker en Andrée Bartels, zijn de eigenaren van Fine Food Factory. We zijn gedreven om het verschil te maken. Catering is niet alleen goed eten. Alle aspecten; bediening, logistiek, het te volgen concept, het staat allemaal in het teken van onderscheidende kwaliteit. We werken met een team bestaande uit flexwerkers en vaste medewerkers.

Lees meer over Fine Food Factory op de website.


Recent is Fine Food Factory de vaste cateraar geworden van Landgoed Klarenbeek en De Theaterloods Radio Kootwijk. Voor beide locaties zoeken wij een divers team van nieuwe medewerkers. Met de nadruk op divers. Wij geloven dat in diversiteit van ons medewerkersteam een grote kracht schuilt en nodigen dan ook iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst et cetera, uit om te solliciteren.

Recente vacatures van Fine Food Factory

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Event Manager | Bedrijfsleider Horeca voor Landgoed Klarenbeek

Klarenbeek, regio Apeldoorn-Zutphen-Arnhem

Bedrijfsleider Horeca voor De Theaterloods

Radio Kootwijk, regio Apeldoorn

Medewerker(s) Bediening Horeca voor Landgoed Klarenbeek

Klarenbeek, regio Apeldoorn-Zutphen-Arnhem

Medewerker(s) Bediening Horeca voor De Theaterloods

Radio Kootwijk, nabij Apeldoorn
Deel dit bedrijf
Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Meer zoekopties
Recente vacatures
inKlarenbeek, regio Apeldoorn-Zutphen-Arnhem
inRadio Kootwijk, regio Apeldoorn
inKlarenbeek, regio Apeldoorn-Zutphen-Arnhem
inRadio Kootwijk, nabij Apeldoorn
Recente artikelen
op19-12-2020 10:18
2336 bekeken | 0 reacties
op20-9-2020 18:19
2655 bekeken | 0 reacties
op15-7-2020 18:22
4181 bekeken | 0 reacties
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!